Дан Балан в нереально крутому, барвистому і запальному кліпі Funny Love (Відео)

Шанувальники таланту артиста не можуть прийти в себе бачачи Дана Балана в новому образі. Нереально крутий ролик вийшов.

У кожному своєму виступі талановитий співак Дан Балан примудряється так перевтілитися в роль, що всі глядачі відразу стають його шанувальниками. Про дівчат і говорити не варто. Вони всі готові заглянути Дану в очі та побачити в них взаємність.

Режисер Алан Бадоєв разом зі створеної музикою Дана Балана і при його особистій участі створив неперевершений і барвистий відео кліп, який сколихнув публіку. Шанувальники таланту артиста не можуть прийти в себе бачачи Дана Балана в новому образі. Нереально крутий ролик вийшов. Деякі відзначають, що Дан в цьому кліпі зовсім не схожий на себе по духу виконання, інші кажуть, що досить-таки креативно і саме по-новому і барвисто. Як завжди, присутній інтрига і все досі не можуть зрозуміти кому віддає перевагу знаменитий співак. Як відзначають шанувальники – цього кліпу можуть позаздрити багато західні зірки естради.

Цей кліп повністю зображає сама назва – смішна любов.

І це вірно.

Подивіться це відео і зробіть висновок про смішну любов до Дана Балана.

Відео: Дан Балан в кліпі “Смішна любов”

Обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах:

Юлія Токаревська: “Бадоєв – геніальний кліпмейкер. Цьому кліпу можуть позаздрити західні зірки. Побачила по телевізору, чи не додивившись до кінця, зрозуміла, хто саме тримає марку. ”

Olga: “Несподівано, зухвало, напрочуд, барвисто, епатажно! Дан – майстер перевтілень. Жаркий кліп! Дан в черговий раз показав свою багатогранність! Дану та Алану можу побажати подальших творчих успіхів. Продовжуйте в тому ж дусі, хлопці.

Оксана Гайворонська: “Ритміка пісні прикольна, танцювальна. Милий хлопчик і красиві дівчата! ”

Юля Волкова: “Фантасмагоричне божевілля! Круто дуже і потішно !!!!!! Алан Бадоєв, вам черговий уклін за шедевр !!!!!!! Дан Балан, ви супер, як завжди !!!!!! “

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.