Милий, добрий та веселий щеня-єдиноріг

Щеня "золотого єдинорога " з прекрасною кличкою має одне вухо посередині голови.

Щеня “золотого єдинорога з прекрасною кличкою має одне вухо посередині голови.

Рей, золотистий ретривер, втратила ліве вухо коли, мама випадково вкусила її, після народження і її праве вухо перейшло на середину голови після терапії.

Ніколи не може бути достатньо акаунтів в Instagram, які присвячені собакам та цуценятам.

Маленький щеня Рей була визначена як щеня «золотого єдинорога» і коли вона стала старше, її праве вухо змістилося до верхівки голови.

Можливо, найприємніша річ в Рей це коли копійка падає і вона повертає своє єдине вухо, і ти розумієш, чому їй дали це ім’я так як це означає вухо назад.

Вона стала знаменитою і заслужила славу, коли користувач Sambosmitty завантажив в TikTok кліп з її візитом до лікаря ветеринара з підписом «собака єдиноріг», коли вона отримала подряпину під підборіддям.

Коли це набрало майже півмільйона лайків, було додано друге відео, яке показувало її привабливу і грайливу натуру, так як іншим в соціальних мережах не вистачало її «11/10 привабливості».

Коли люди запитують: як це сталося, що вона стала схожа на єдинорога, Самбосмітті, ветеринарний лікар, сказав: “Вона була вкушена мамою. Втратила вухо і їй довелося зашити шкіру поверх її голови.

Одна людина переглянувши відео сказав: «Чому все продовжують коментувати« собаку ». Це явно єдиноріг, хлопці ».

Картинки по запросу "фото щенок Рей с одним ухом"

 

Доктор, також підтвердив, що Рей може чути її вухом єдинорога і люди називають її «буквально наймилішою річчю, яку коли небудь бачили».

З тих пір вона придбала майже 12 000 передплатників в Instagram, де діляться фотографіями і відео про її поїздках в дитячий сад, в парк і байдикування в ліжку.

Рей цілком може народитися з тієї ж чарівної землі, що і Нарвав, щеня з хвостом, зростаючим посередині чола, який став вірусної суперзіркою після того, як його врятували від крижаного холоду.

Співробітники рятувальної організації Mac ‘s Mission назвали його «Нарвав маленького чарівного пухнастого єдинорога» і він швидко створив величезну базу шанувальників після того, як відео було завантажено в Facebook.

З тих пір він став постійною особою центру по догляду за собаками, які стали жертвами насильства, травм або мають вроджені дефекти.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: ТОП-8 міфів та фактів про коронавірус, які повинен знати кожен чоловік

Нагадаємо, Крихітний покинутий щеня і кошеня – кращі друзі

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.