Захисника Єфремова позбавили статусу адвоката: “сфабрикував” справу

Правозахисник Ельман Пашаєв отримав величезну славу після того, як узявся за справу Єфремова.

Однак ця слава швидше скандальна і погана, ніж позитивна. Зараз його позбавили статусу адвоката, хоча Єфремов отримав по заслугах. Сам Пашаєв, схоже, не сильно через це засмутився. Він прокоментував ці обставини і зазначив, що тепер йому “не доведеться вибирати що говорити на публіку ” під час виступів.

Ельман Пашаєв мав конфлікти з Єфремовим, через які підсудний то відмовлявся від його послуг, то знову укладав контракт

Міхайю Єфремов в суді
Міхайю Єфремов в суді

Відзначимо, що рішення позбавити Пашаєва статусу адвоката – НЕ “народне “. Його офіційно прийняла Рада адвокатської палати Північної Осетії. Підстава – якийсь дисциплінарний проступок. Хоча про що саме йде мова, представники правосуддя не уточнюють.

Михайлу Єфремову на суді стало погано
Михайлу Єфремову на суді стало погано

Одіозний Михайло Єфремов вже виступив на захист свого судового правознавця, і написав листа. У ньому йдеться про те, що Пашаєва незаконно звинуватили в провині, і адвокат виконує всі свої обов’язки на високому професійному рівні.

Популярне

Схожі статті

Не українська красуня: при вигляді американської дружини-моделі Андрія Шевченка у вас відніме дар мови

Відомий український футболіст Андрій Шевченко знаходиться у законному шлюбі вже 20 років. Дружина спортсмена – американська модель, яка подарувала йому 4-х синів.

Оля Цибульська розповіла, що Олег Винник повернеться в Україну на білому коні: “Дівчата, я скучав”

Оля Цибульська висловилась про можливе повернення Олега Винника в Україну "на білому коні", а також зізналась, чи чекає на артистів, які виїхали за кордон.

Навіть “Шуба” та “Олів’є” не такі смачні: тепер готую тільки “Оселедець під периною”. Їмо тазами і без хліба

Салат "Оселедець під периною" набагато смачніший і цікавіший за банальну "Шубу", хоча інгредієнти для нього досить прості. Така страва точно вразить вас і ваших гостей.