Потап ледь не впав у воду, коли побачив знову плоский живіт Каменських: Настя навіть не подала йому руку

Відомий творчий і сімейний дует Потапа і Насті проводить зиму на Мальдівах, звідки вони регулярно діляться новими фото і відео.

Через пандемію та світовий карантин місць для відпочинку залишилося не так багато. Незважаючи на це, багато українських зірок знайшли спосіб не нудьгувати вдома.

Куми Потапенко і Каменських, Юрій Горбунов та Катя Осадча, полетіли в Дубай, підопічна продюсера Надя Дорофєєва зі своїм чоловіком Дантесом насолоджуються тропічним Балі, а самі вони з NK вирішили влаштувати собі райські канікули на Мальдівських пляжах.

Потап и Настя на Мальдивах
Потап і Настя на Мальдівах

У Інстаграмі Насті Каменських і Потапа щодня з’являються свіжі публікації з відпустки, причому багато з них спростовують постійні домисли про вагітність співачки.

Публіка раз у раз намагається вивідати на її фотографіях натяки на зростаючий живіт, проте вона раз у раз доводить зворотне. Особливо з цим важко сперечатися, дивлячись на численні знімки Насті Каменських в купальнику.

Також відзначимо, що подружжя не завжди виставляє спільні фото і відео. Так, Олексій, наприклад, поділився невеликим роликом, в якому він виліз на пірс і намагається утримати рівновагу, щоб не впасти в океан.

Для пляжної прогулянки артист вибрав білі шорти і напівпрозору сорочку небесно-блакитного кольору, а в підписі до посту Потап підняв тему магії чисел:

“2020/2021 — це цифри, причому спірні. Людству більше 200000 років, так який же зараз рік? Але якщо ви вірите в цифри, чи то китайського або єврейського календаря, або в загальноприйняті від Різдва Христова, подякуйте їм і вирушайте в нові , адже те, у що ви вірите, те і набуває сенсу!”.

Коментатори поділилися під публікацією своїми думками з цього приводу, а ще попросили чоловіка Каменських бути обережніше і не падати.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.