Додала кокосову стружку і вийшли найсмачніші сирники, які я тільки куштувала: дуже ніжні, аж тануть з чаєм

Класичний рецепт українських сирників можна вдало освіжити, додавши кокосову стружку до кисломолочного сиру. Зберігайте цей рецепт та спробуйте новий смак звичайної страви!

Сирники – це чудовий спосіб розпочати день або закінчити вечір зі смачною українською стравою. А що, якщо додати до них трошки екзотики? Хочу поділитися з вами простим та унікальним рецептом сирників з кокосовою стружкою, які точно піднімуть настрій і зачарують ваші смакові рецептори.

Інгредієнти:

  • 250 грамів кисломолочного сиру
  • 2 яйця
  • 3 ст. ложки цукру
  • 4 ст. ложки борошна
  • 1/2 ч. ложки розпушувача тіста
  • 1/2 ч. ложки ваніліну
  • 3 ст. ложки кокосової стружки
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

Як швидко приготувати сирники з кокосовою стружкою
Як швидко приготувати сирники з кокосовою стружкою
  1. У глибокій тарілці змішайте кисломолочний сир, яйця, цукор, ванільний екстракт та розпушувач тіста до однорідності. Додайте борошно та знову добре змішайте, поки отримаєте густу консистенцію. Ретельно перебийте масу блендером до отримання гладкої консистенції без грудочок. До отриманої маси додайте кокосову стружку та ретельно перемішайте.
  2. Розігрійте сковороду з рослинною олією на середньому вогні. Покладіть сирники на розігріту сковороду та смажте з обох сторін до золотисто-коричневого кольору. Після смаження відкладіть сирники на рушник або папір, щоб зняти зайву олію.
  3. Подаємо сирники з кокосовою стружкою гарячими, за бажанням можна додати згущене молоко, сметану, мед або фруктовий сироп. Також можна прикрасити рідким шоколадом або свіжими фруктами та ягодами.

Цей екзотичний варіант класичного рецепта обов’язково стане вашим улюбленим. Пригощайте себе та своїх близьких цим чудовим смаколиком, який точно зробить ваш день яскравішим. Не бійтеся експериментувати та знаходити нові гастрономічні смаки.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.