Цим рецептом поділився шеф-кухар ресторану: свіжий салат з огірком та курячою печінкою, який я готую щотижня

Куряча печінка – корисний продукт, який варто ввести в раціон для отримання важливих вітамінів та мікроелементів. А рецепт цього салату з печінкою допоможе вам це зробити смачно.

Салати завжди вражають різноманіттям смаків та корисних властивостей. Це наче продуктовий конструктор, який можна зібрати згідно з вашими смаками та побажаннями. Сьогодні до вашої уваги представляємо простий рецепт салату з курячою печінкою, який хоч і готується легко, не втрачає яскравих смакових властивостей.

Інгредієнти:

  • 500 грамів курячої печінки
  • 1 морква (близько 200 грамів)
  • 3 цибулі (приблизно 100 грамів)
  • 1 свіжий огірок (близько 200 грамів)
  • 3 яйця
  • 1 банка зеленого горошку
  • Майонез або сметана за вашим смаком
  • Сіль

Приготування:

Смачний салат с курячою печінкою та свіжим огірком
Смачний салат с курячою печінкою та свіжим огірком

Ретельно промийте та очистіть курячу печінку від плівок та обріжте непотрібні частини. Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Покладіть печінку на сковороду та смажте до золотистого кольору, періодично помішуючи. Готову печінку вийміть зі сковороди та залиште відстоюватися.

Обсмажте нарізану цибулю на тій же сковороді, де смажилася печінка, до м’якості та золотистого кольору. Натріть моркву на тертці. Наріжте свіжий огірок кубиками. Зваріть яйця вкрутку, охолодіть та наріжте їх кубиками.

У великій мисці об’єднайте обсмажену печінку, цибулю, моркву, огірок, яйця та зелений горошок. Додайте майонез або сметану, за вашим смаком та перемішайте усі інгредієнти до однорідності. Залиште настоятися на 15-20 хвилин та ще раз ретельно перемішайте. За бажанням можна трохи салат підсолити.

Розкладіть салат порціонно на тарілки або в глибоку миску. Прикрасьте зверху зеленим горошком для естетичного вигляду. Можна подавати як самостійну страву або як гарнір до основної.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.