Ідеальний рецепт овочів! Сусідка дала рецепт рагу в духовці: виходить так смачно, що пальчики оближеш

Овочеве рагу в духовці — це не просто страва, а вишукане поєднання смаків та користі для вашого організму. Спробуйте його сьогодні та переконайтеся, що цю страву ви приготуєте ще не один раз.

Шукаєте ідеальний спосіб зробити овочі зірковою стравою вашого обіду? Хочу поділитися з вами унікальним рецептом овочевого рагу в духовці, який стане справжньою знахідкою для вашого кулінарного списку страв. Вони можуть стати як гарніром, так і основою самостійною стравою, оскільки запечені овочі не тільки будуть виглядати розкішно, я й здивують смаком та ароматом.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 штуки (500 грамів)
  • Морква – 2 штуки (150 грамів)
  • Цибулька – 1 штука (100 грамів)
  • Перець солодкий – 1 штука (200 грамів)
  • Соєвий соус – 2 столові ложки
  • Олія – 3 столова ложка
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сіль, спеції за смаком

Приготування:

Рецепт найсмачнішого овочевого рагу в духовці
Рецепт найсмачнішого овочевого рагу в духовці

Почніть з підготовки овочів. Кабачки та перець наріжте на невеликі кубики, моркву на кружечки, а цибульку на тонкі півкільця. Розігрійте духовку до 180 градусів. На сковороді розігрійте краплю олії та додайте нарізаний часник. Обсмажте до золотистого кольору. Додайте цибульку та продовжуйте готувати ще 2-3 хвилини.

Перекладіть нарізані овочі, цибулю та часник у вогнетривку форму для запікання та розподіліть рівномірно. Полийте залишками олії, соєвим соусом, посоліть та присипте улюбленими спеціями.

Запікати рагу в духовці протягом 20-25 хвилин, або доки овочі не стануть ніжними та трохи золотистими. Перевірити готовність овочів можна ножем або зубочисткою. Якщо кожен овоч легко протикається – рагу готово.

Подавати гарячим, прикрасити свіжою зеленню та подавати з крутонами або свіжою булкою. Рагу може бути гарніром до мʼяса або риби, або окремою стравою для тих, хто слідкує за фігурою, оскільки страва дієтична та не містить великої кількості калорій.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.