Смажу картопляний омлет – таких пишних не бачила: ніколи не опадає, пишноту не втрачає. Найкращий сніданок

Спочатку вам може здаватись дивною пропозиція приготувати картопляний омлет. Втім, вже зовсім скоро ви зрозумієте – це дуже смачна й поживна страва, ідеальна для сніданку.

Кожен ранок має починатись зі смачного та поживного сніданку – лише так ви можете бути впевненими в тому, що ваш день пройде дійсно вдало, а настрій буде хорошим. Втім, витрачати купу часу за плитою з самого ранку не хочеться нікому. Саме тому ми пропонуємо приготувати надзвичайно простий, але разом із тим особливий на смак картопляний омлет. Він готується настільки швидко, що ви навіть встигнете випити кави перед виходом у своїх справах.

Кулінари розповіли, яку страву найкраще приготувати на сніданок – смачний картопляний омлет
Кулінари розповіли, яку страву найкраще приготувати на сніданок – смачний картопляний омлет

Інгредієнти:

  • 3 середні картоплини;
  • 4 яйця;
  • 1 невелика цибуля;
  • 2 столові ложки рослинної олії;
  • Сіль і перець на смак;
  • Кріп для подачі.

Спосіб приготування:

Для початку підготуйте картоплю. Для цього очистьте її та наріжте на тонкі кружальця або натріть на тертці. Дрібно наріжте очищену цибулю, а після цього – розігрійте рослинну олію масло або вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Додайте на пательню нарізану цибулю до розігрітого масла чи олії та продовжуйте смажити до золотистого кольору.

Додайте нарізану картоплю до цибулі в сковороду. Смажте картоплю, помішуючи, поки вона не стане м’якою, це займе близько 10-15 хвилин. Поки картопля готується, в іншій мисці збийте курячі яйця. Додайте сіль і перець, улюблені спеції. Перемішайте яєчну масу. Коли картопля вже готова, рівномірно розподіліть її по сковороді. Повільно влийте збиті яйця зверху на картоплю.

Накрийте сковорідку та готуйте омлет на невеликому вогні протягом 10-15 хвилин, або до того часу, поки його верхня сторона не стане твердою. Коли страва приготувалась, прикрасьте омлет свіжою петрушкою або кропом. Подавайте омлет гарячим, нарізавши його на порції.

Кулінари розповіли, яку страву найкраще приготувати на сніданок – смачний картопляний омлет
Кулінари розповіли, яку страву найкраще приготувати на сніданок – смачний картопляний омлет

Смачного!

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.