Як це смачно! Їмо таку вечерю навіть вночі: легкий і бюджетний рецепт для смачного схуднення за 10 хвилин

Запіканка за цим рецептом виходить не лише смачною, а й корисною і низькокалорійною. Ви можете їсти цю страву навіть на ніч без шкоди для фігури.

Якщо ви слідкуєте за своєю фігурою, стараєтесь правильно харчуватися, або просто любите смачно поїсти, цей рецепт для вас. Запіканка з капустою і куркою виходить дуже смачною, соковитою і не має зайвих калорій. Готується така запіканка дуже швидко і з доступних продуктів. Все змішав, поставив у духовку і готово!

Зверніть увагу, що в рецепті вказана молода капуста. Саме з нею запіканка виходить дуже ніжною. Та ви можете використати звичайну білокачанну капусту.

Необхідні інгредієнти:

  • капуста рання – 400 г;
  • куряче філе – 300 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • помідори – 2 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • молоко – 150 мл;
  • сіль, перець за смаком;
  • кріп – пару гілочок.

Спосіб приготування:

Молоду капусту тоненько шинкуємо. Куряче філе ріжемо дрібним кубиком. Можна навіть використати курячий фарш. Цибулю ріжемо дрібним кубиком. Поєднуємо ці 3 інгредієнти в одній мисці. Туди ж додаємо сіль, перець та дрібно нарізаний кріп. Зелень можна замінити на сухий кріп, чи прованські трави. Все ретельно перемішуємо.

Рецепт смачної і низькокалорійної запіканки з капусти і м'яса
Рецепт смачної і низькокалорійної запіканки з капусти і м’яса

Форму для запікання змащуємо тонким шаром рослинної олії і викладаємо суміш з капусти і курки, рівномірно розприділяючи по формі.

Помідори нарізаємо невеликим кубиком і викладаємо на верх майбутньої запіканки. В окремій мисці змішуємо яйця з молоком і дрібкою солі. Ретельно перемішуємо до однорідності. Цією заливкою рівномірно заливаємо запіканку.

Рецепт смачної і низькокалорійної запіканки з капусти і м'яса
Рецепт смачної і низькокалорійної запіканки з капусти і м’яса

Запікаємо страву у розігрітій духовці при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.

Готову запіканку ріжемо на порційні шматки і подаємо до столу гарячою. Вона виходить дуже смачною, соковитою і поживною. Така вечеря точно не зашкодить вашій фігурі.

Запіканка з капусти і курки – це досить самостійна страва і не потребує доповнення, та за бажанням ви можете її подати разом із свіжим салатом.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.