Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

Ніжні на смак, ситні та по-особливому апетитні – ось так можна описати цю нереальну закуску, яка так швидко та просто готується. Для створення справжнього дива на своїй кухні достатньо придбати трішки печінки та замісити фарш для котлет. Після цього ваших зусиль знадобиться мінімум, адже смажиться закуска ну дуже легко.

Кулінари розповіли, як приготувати котлети з курячої печінки за лічені хвилини – ідеальна закуска
Кулінари розповіли, як приготувати котлети з курячої печінки за лічені хвилини – ідеальна закуска

Інгредієнти:

  • 500 грамів курячої печінки;
  • 1 середня цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 100-200 грамів борошна;
  • 1 яйце;
  • 2 столові ложки білого хліба;
  • Сіль та перець;
  • Олія для смаження.

Як приготувати:

Курячу печінку добре промийте під холодною водою та видаліть плівку та прожилки, якщо вони є. Потім наріжте печінку на шматочки. Ви можете використати блендер, аби подрібнити печінку. У мисці змішайте курячу печінку, нарізану цибулю, подрібнений часник, хліб, яйце, борошно, сіль та перець. Ретельно перемішайте, щоб утворилася однорідна маса.

З отриманої маси сформуйте котлети руками. Постарайтеся зробити їх рівномірними і не занадто товстими. Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Обережно паніруйте кожну котлету в борошні з обох сторін.

Викладіть котлети на розігріту сковорідку та смажте з обох сторін до золотистого кольору та готовності, це займе приблизно 4-5 хвилин з кожного боку в залежності від розміру та форми котлет. Після смаження перекладіть котлети на тарілку з паперовим рушником, щоб позбутись від зайвої олії. Подаємо котлети гарячими, можна прикрасити зеленню або на смак додати соус.

Кулінари розповіли, як приготувати котлети з курячої печінки за лічені хвилини – ідеальна закуска
Кулінари розповіли, як приготувати котлети з курячої печінки за лічені хвилини – ідеальна закуска

Насолоджуйтесь цим особливим і чудовим смаком нереальної закуски!

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.