Котлети давно не смажу, майже завжди готую так: тушковані курячі рулети з сирно-морквяною начинкою. Смакота

Курячі рулетики з сиром готуються досить швидко, а виходять дуже смачними, соковитими та поживними. Приготувати цю страву простіше, аніж смажені котлети.

Бажаєте приготувати ситну та швидку страву? Тоді цей рецепт для вас! Нереально ніжні та корисні курячі рулетики можна смакувати у будь-який час доби без шкоди для здоров’я. Відмінне поєднання сирної начинки з часником, морквою і курячим м’ясом — це дуже смачно і соковито. На приготування цієї страви у нас піде близько 40 хвилин разом з тушкуванням.

Інгредієнти

  • Куряче філе – 3 шт.
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений – до смаку
  • Зелень кропу або петрушки для посипання

Для начинки

  • Морква – 100 г
  • Кисломолочний сир – 350-360 г
  • Сметана – 100 г
  • Сіль – 0,5 ч. ложки
  • Часник – 3-4 зубчики

Для заливки

  • Вершки 20% – 200 г
  • Вода (холодна) – 100 мл
Тушковані курячі рулети з сирно-морквяною начинкою
Тушковані курячі рулети з сирно-морквяною начинкою

Приготування

Куряче філе добре промити, просушити паперовими рушниками та нарізати вздовж на 3 частини. Шматочки м’яса розкласти на дощечку. Накрити заготовки харчовою плівкою і відбити їх кухонним молоточком. Кожен шматочок посолити, поперчити та приправити улюбленими спеціями з обох сторін.

Для приготування начинки натерти одну моркву на грубій тертці. Перекласти в глибоку посудину кисломолочний сир і розтерти його виделкою. До сиру додати натерту моркву, сметану, сіль та часник, пропущений через прес. Перемішати всі компоненти до однорідного стану.

На кожен шматочок м’яса викласти начинку і загорнути край заготовки, формуючи рулет. Так само повестись з залишеними заготовками. Викласти заготовки на суху сковороду. Поєднати вершки з водою, а потім залити рулетики. Відправити на середній вогонь та довести до кипіння. Коли заливка почне кипіти, зменшити вогонь до мінімального й тушкувати протягом 30 хвилин під кришкою.

Готові рулетики викласти на тарілку та посипати подрібненою зеленню кропу або петрушки. Смачного!

Тушковані курячі рулети з сирно-морквяною начинкою
Тушковані курячі рулети з сирно-морквяною начинкою

Популярне

Схожі статті

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.