Одна картопля, одна морква, один кабачок: Тепер готую деруни без клопотів по-новому. Зїдають за 5 хвилин!

Приготування смачної літньої страви з кабачків, картоплі та моркви. Такі деруни можна скуштувати лише у саму сонячну пору року. Не пропустіть цю смакоту повз вас.

Інгредієнти:

  • 600 г кабачків
  • 600 г картоплі
  • 100 г моркви
  • 1 шт цибулі
  • 2-3 зубчики часнику
  • 3 шт яєць
  • 1 ст.л. сметани
  • 80 г манки
  • 50 г борошна
  • Сіль та спеції за смаком

Спосіб приготування:

Спочатку шинкуємо кабачок, якщо бажаєте прибрати кожуру та почистити овочі. Беремо велику терку та натираємо кабачок на неї.

Очищену моркву натираємо на мілку терку та перемішуємо з кабачками, які переклали в окрему місткість. Додаємо сіль, щоб наш кабачок дав сік та все перемішуємо. Залишаємо на пару хвилин постояти.

Тепер нам потрібно позбутися соку, для цього беремо частину суміші та виживаємо її, суху частину перекладаємо в іншу місткість.

Начищену цибулю натираємо на мілкій терці та висипаємо потім до суміші з кабачків.

Сиру картоплю натираємо також на мілкій терці й теж нам потрібно позбутися соку. Коли це зробили, кладемо картоплю до кабачків. Тепер все ретельно перемішуємо та додаємо сіль, спеції за смаком.

Тепер розбиваємо яйця та все знову маємо перемішати до однорідності. Кладемо одну ложку сметани та 2-3 зубчики натертого часнику і перемішуємо все. За бажанням, можна ще додати дрібно нарізану зелень – кріп, петрушка.

Далі насипаємо 80 грамів манки – перемішуємо. І додаємо просіяне борошно, перемішуємо. Якщо не любите манку, можна додати подвійну порцію борошна. Тепер даємо нашій суміші трохи настоятись, аби манка набухла, хвилин на 5 – 10.

Потім починаємо смажити наші деруни. Нагріваємо пательню на середньому вогні та наливаємо олію. Обсмажуємо кожний дерун по декілька хвилин з обох сторін до золотистої скоринки.

Рецепт приготування смачної вечері з кабачків. Фото: YouTube-канал Закарпатська Господиня
Літній рецепт приготування дерунів з картоплі, кабачків та моркви. Фото: YouTube-канал Закарпатська Господиня

Перегорнути дерун буде зручно за допомогою двох виделок. Важливо, щоб кожен пропікся всередині.

Готові деруни кладемо на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.

Отримуємо аромат на весь дім – почують навіть сусіди та будуть просити рецепт цієї смакоти. Наші деруни виходять з хрумкою скоринкою та ніжні всередині. Нехай смакує!

Рецепт приготування смачної вечері з кабачків. Фото YouTube-канал Закарпатська Господиня
Літній рецепт приготування дерунів з картоплі, кабачків та моркви. Фото: YouTube-канал Закарпатська Господиня

Популярне

Схожі статті

“Лисий з Кварталу” Євген Кошовий зізнався, що донька Варвара насипала проблем їм з дружиною: криза в родині

Євген Кошовий, розповідаючи про свою сім'ю, відзначив, що не має проблем із дружиною Ксенією та меншою донькою Сімою. А от 16-річна Варвара змушує всіх нервувати.

Простий, швидкий та вдалий рецепт для лінивого сніданку: нереально смачний пиріг на сковороді за 10 хвилин

Сьогодні пропонуємо вам рецепт швидкого сніданку, який сподобається всій вашій родині. Пиріг з лаваша всього за 15 хвилин - як витратити мінімум часу на кухні та приготувати супер смачну страву.

За 10 хвилин на столі парує сковорідка з піцою: готую хоч на сніданок, хоч на вечерю – з’їдається все

Тісто для цієї швидкої піци замішується на сметані чи майонезі. Вимішувати й розкочувати його не потрібно. Тож страва буквально за 10 хвилин буде вже на столі. Дуже зручно.