Співачка Джамала вперше показала обличчя свого молодшого сина (Фото)

Українська артистка Джамала довгий час приховувала обличчя своїх дітей від публіки, котра не коментуючи причину. Однак зараз все побоювання, мабуть, минули.

Вона показала своїх синів – Емір-Рахман Сеит-Бекір Огли Сулейманов і Селім-Гірай Сеит-Бекір Огли Сулейманов.

На новій фотографії із зірковою мамою сини сидять у неї на руках. Видно, що хлопчики дуже схожі один на одного.

Мабуть, вони пішли в тата, так як від маминих рис обличчя нічого поки що не помітно. Судячи по знімку, зроблений він був у Джамали будинку. Фанати в коментарях написали, що у неї дуже славні і гарні дітки, які виростуть, і точно будуть радувати маму своїми досягненнями і успіхами.

“Що для мене бути мамою синів? Перш за все, я повинен бути сильним. І морально, і фізично. Моя мама раніше говорила мені, що після багато народження вона втратила сон. Тоді я не розуміла, про що вона, поки сама не стала мамою. Я постійно переживаю і хвилююся за своїх. Відчуваю, що повинна гасити пожежі. ⠀

Які б труднощі, бути мамою – щастя для мене. Бачити посмішку моїх дітей, помічати щирі емоції і бути їм справжнім другом. Вдячна всім мамам!

Терпіння і міцного сну нам “,

– побажала співачка Джамала в день матері.

Нагадаємо, Джамала вийшла заміж за свого коханого Бекіра Сулейманова 26 квітня 2016 року. Через два роки, 27 березня 2018 року, співачка народила сина Еміра-Рахмана.

Але навіть після народження синів Джамала не покинула творчу діяльність. Вона досить часто виступає на заходах, з’являється на шоу, пише пісні і випускає альбоми. А її благородна і віддана аудиторія не відпускає свого кумира.

Популярне

Схожі статті

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.