Тіна Кароль з сокирою впевнено пішла на зустріч з Даном Баланом: “А нічого було заглядати під чужі спідниці! “

Українська співачка і телеведуча Тіна Кароль анонсувала вихід своєї нової пісні "Знайти своїх ".

Зробила вона це в кращих традиціях “Віа Гри ” – одяглася в обтягуючі сукні, рукавички зі стразами і дорогоцінним камінням, і обов’язково туфлі на високих підборах. Обтягуючі сукні тілесного кольору вигідно підкреслило її форми, і додало жіночності.

На відео співачка йде очевидно що по холу готелю, а люди, що сидять навколо, практично не помічають її. В руках у неї сокиру з довгою рукою. Тіна ефектно заходить в ліфт.

Така подача свого зухвалого кліпу викликала позитивні емоції у шанувальників. Пісня “Знайти своїх ” вже доступна на деяких музичних майданчиках.

“Тін, позич сокиру, по-дружньому? “, – пише користувач під ніком _sila_lyubvi_i_golosa. А dantina.memes запитує: Чи можна нове фото з Даном. Ми скучили”.

“Та не чіпайте ви людини зі своїм Даном і вагітністю, я дуже люблю Дантіні, але вже правда перебір, давайте ми не будемо переходити ту межу між артистом і фанатом. Все що ми повинні знати Тіна нам обов’язково скаже, якщо вагітна буде ми про це рано чи пізно теж дізнаємося. Але будь ласка думайте коли пишіть коменти .Всех дуже люблю “, – пише lizaperekopskaia. Орфографія і пунктуація авторів передані без змін.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за пташине молоко! Ніжний і повітряний десерт без випічки на основі желе і вершків – рецепт

Легкий як хмаринка, ніжний і невагомий – саме таким виходить десерт за цим рецептом. Готується десерт дуже просто, без духовки, плити і зайвої метушні.

Прийшла з роботи й була приємно здивована: чоловік приготував вечерю з гречки в духовці. Все змішав і готово

Ця страва готується настільки просто, що з нею впорається будь-який чоловік. При цьому нагодувати гречкою з м'ясом удасться всю родину, а посуд, як не дивно, залишиться чистим.

Складно у це повірити: як зараз виглядає 61-річна Феріде з серіалу “Корольок – пташка співоча” (ФОТО)

Свого часу "Королек - пташка співоча" користувався величезною популярністю, глядачі не могли відірватися від екранів. Сьогодні ми розповімо, як змінилася актриса, яка зіграла головну героїню Феріде.