Дочка Полякової почала курити та втекла з дому

Про це співачка розповіла під час прямого ефіру зі своєю колегою Анною Сєдаковою.

Популярна українська виконавиця проводить час на карантині разом зі своєю сім’єю на дачі. Як зізналася Оля, їй складно цілий день сидіти у чотирьох стінах разом із родичами.

“Я коли приїхала додому, сіла з дітьми, я зрозуміла, що не вмію з ними спілкуватися. Я вміла їх на ручках потримати, поцілувати, а 24 години на добу займатися дітьми і ще їх розважати – це складно”, – розповіла виконавиця.

Особливим випробуванням для неї стало налагодження стосунків зі старшою дочкою Машею. Співачка поскаржилася на останню неприємну витівку доньки. Дівчина втекла з дому та обізвала свою зіркову маму.

“Я вчора у Маші сигарету знайшла. Вейп. Тепер я його теж курю. Я кажу: вчора моя дочка кинула курити, а я почала! Вона ще вчора втекла з дому на квадроциклі кудись за три кілометри і обізвала маму поганим словом».

Також Полякова поділилася своїми методами виховання старшої доньки, зокрема вона розповіла, як покарала Машу за її вчинок.

“Тому я забрала у неї всі гаджети і закрила її в кімнаті. і вона там сидить”, – поділилася Оля в бесіді з Анною Сєдоковою.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.