Закохані Ані Лорак і Сергій Лазарєв похвалилися новим спільним фото

Ані Лорак і Сергій Лазарєв вже не в перший раз на своїх сторінках у соціальних мережах одночасно поділилися однаковим спільним фото.

Співачка Ані Лорак та її колега по сцені Сергій Лазарєв продовжують інтригувати своїх шанувальників натяками на романтичні відносини один з одним. Виконавцям вже кілька років приписують роман, проте самі вони називають своє спілкування тісною і вірною дружбою.

Вперше чутки про те, що між Сергієм і Ані “не все так просто”, стали з’являтися ще в 2017 році. У той період музиканти почали часто з’являтися разом на публіці, їхні діти подружилися і почали проводити час разом за спільним дозвіллям. Зрозуміло, батьки теж були поруч.

У той же період Лазарєв в одному з відвертих інтерв’ю зізнався, що вважає Кароліну однією з найкрасивіших дівчат на естраді, він захоплюється її професіоналізмом і любов’ю до роботи.

Однак, в 2017-му Лорак була ще одружена з своїм турецьким коханим Муратом Налчаджиоглу. Хоча і були припущення, що пара вже тоді охолола один до одного — Ані переїхала з дочкою до Москви, а Мурат залишився в Києві. Офіційне розлучення подружжя оформили тільки в кінці 2019 го.

Тоді Лазарєв так прокоментував їхній “любовний трикутник”:

“Кароліна заміжня — у неї прекрасний чоловік, чудова красуня дочка Софія, з якої ми відмінно ладнаємо. Так що наші відносини дуже теплі, але в рамках розумного з однієї простої причини — Ані Лорак не вільна, а я не забираю з сімей”.

Але після розлучення співачки з чоловіком шанувальники Сергія і Ані знову почали активно обговорювати роман між ними, а самі виконавці тільки підливають масло у вогонь. Вони вже кілька разів ділилися спільним фото у своїх особистих блогах в один і той же час, новий знімок не став винятком.

Снимок с Instagram Ани Лорак
Знімок з Instagram Ані Лорак

Фанати співаків не втрималися і залишили безліч захоплених коментарів:

  • “Ой ну не потрібно тут, яка дружба”;
  • “Агов, ну ви все таки разом? Ви така шикарна пара”;
  • “Божественні! Найкрасивіші”, — написали користувачі мережі.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв ніяк не відповідати на ці коментарі і продовжують зберігати справжню інтригу для фанатів.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.