Тіна Кароль показала себе в чуттєвому образі німфи: “Незаконно красива!”

Тіна Кароль зачарувала своїх шанувальників новим чутливим фотознімком.

Українська співачка Тіна Кароль продовжує захоплювати своїх фанатів чуйними фотографіями. Якщо раніше виконавиця була втіленням жіночності і елегантності, то зараз вона стає більш чутливою і ніжною.

Після того, як жорсткі рамки карантину були зняті, Тіна приступила до зйомок і вже встигла представити серію кадрів в звичних нарядах – коротких сукнях з акцентом на стрункі ноги, сукнях довжини міді з вирізами на животі і блискучих костюмах, що підкреслюють її підтягнуту фігуру.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Цього разу зірка вирішила поділитися новим фото з останньої фотосесії, акцент якого був зроблений не на її одязі, а на обличчі. З легким макіяжем і нюдовой помадою на губах, артистці вдалося привернути увагу шанувальників відразу ж після того, як фото було опубліковано. А її одяг – тонке плаття, більш схоже на ночнушку, – також не залишилося непоміченим.

Ось що написали фанати Кароль під постом у соціальній мережі Інстаграм:

  • “Така гарна”;
  • “Супер “;
  • “Незаконно красива “;
  • “Нереальна “;
  • “Справжня королева “.

Популярне

Схожі статті

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.