(Фото) Шанувальники в захваті від епатажного образу Ірини Білик: величезні кросівки і червона шуба

Шанувальникам Ірини Білик дуже сподобався її новий образ. Вони просто в захваті від цих нових фотографій зірки.

Зірки естради неодноразово доводили, що роки не стоять на заваді для їх професійної діяльності. Це видно по численних прикладів.
Ірина Білик, яка є українською талановитою співачкою розмістила в соціальних мережах кілька фотографій де вона виглядає яскраво та епатажно.

Цей стильний образ їй сильно йде. Зараз Ірині Білик 50 років. Якщо подивитися на фотографії, які співачка розмістила на своїй сторінці в Інстаграм, то видно, що вона в чорній сукні з паєтками. Також на ній червона довга шуба і чорні величезні кросівки на екстремально високій підошві. Її образ доповнює блискуча шапка і стильні окуляри.

 "Ірина
Ірина Білик

Шанувальникам Ірини Білик дуже сподобався її новий образ. Вони просто в захваті від цих нових фотографій зірки.
У соціальній мережі шанувальники залишили свої пости, в яких коментують її наряд. Вони відзначають, що він їй йде і в ньому співачка вигляди стильною.

Потрібно нагадати, що талановита співачка у 2020 році відсвяткувала відразу дві значущі для неї дати. Їй виповнилося 50 років і пройшло 30 років з моменту початку її творчої діяльності. У зв’язку з цією датою вона випустила збірку кращих пісень “50”, також були випущені документальні біографічні фільми “Без гриму” і “Ірина Білик. 5: 0 “.

Як повідомляє Обозреватель, раніше в соціальній мережі були показані фотографії як змінилася Ірина Білик за тридцять років. Протягом цих років співачка неодноразово оновлювала свій імідж. Змінюючи наряди та стиль, вона залишається популярною і затребуваною в шоу-бізнесі. Співачка стежить за собою і тримає руку на пульсі моди.

Популярне

Схожі статті

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.