Мінус 16 кг: схудлий Басков розкрив секрет свого харчування

Микола Басков - один з тих артистів, який завжди намагається виглядати привабливо. Тому не дивно, що він нерідко сидить на дієтах.

Один з найзнаменитіших артистів в російському шоу-бізі, “натуральний блондин ” і золотий голос Росії Микола Басков скинув 16 кілограм. Каже, що тепер його не впізнають. І це після карантину, коли всі навпаки набирали вагу, і “наїли” собі боки. Як він це зробив? Співак поділився в Інстаграмі.

“Мене тепер теж не впізнають “

Фотографії свого перевтілення він опублікував в соціальній мережі. Пост викликав масу захоплення. Зокрема, підписники писали, що були на концерті “Короля шарманки” кілька років тому, і відзначають – з роками Басков тільки гарнішає.

Микола Басков схуд на 16 кг і показав фото
Микола Басков схуд на 16 кг і показав фото

“Що то ви останнім часом скромно виглядаєте. І це вам йде “, “Я була на вашому концерті 15 років тому, коли ви ще не були популярні як зараз, вийшла з нього в захваті, це було в Криму, ви крокуєте в ногу з часом і це правильно мабуть, у вас великий талант, і ви прекрасні в будь-якому вигляді, просто спасибі що ви є, ви людина епохи, всього вам найкращого! красавчик “, – відзначають шанувальники.

Як зазначив Микола, суть його дієти дуже проста і доступна всім – поетапне харчування. Наприклад, ви організовуєте собі рисові, картопляні і рослинні дні (по три дні). Протягом дня складаєте раціон, посилаючись на той чи інший продукт. Починати варто з важких продуктів, і закінчувати більш легкими для шлунка. Грубо кажучи, в напрямку зменшення калорій. На такому принципі ПП можна сидіти тільки два тижні, а потім розбавляти свій раціон іншими продуктами. Результат не змусить довго чекати. До речі, таким принципом прийому їжі Басков завжди користується перед концертами, що допомагає йому тримати себе струнким і в тонусі.

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.