Що найбільше любить робити Лідія Таран у відпустці? (Фото)

Але найголовніше для неї - це у відпустці виспатися. Вона вже два дна спить.

Як проводять час у відпустці різні люди в це спекотне літо?
По різному. Одні намагаються врятуватися від спеки на річці, озері або в затінку на пляжі на березі океану. Періодично купаючись. Але вода теж нагрілася і тому не охолоджує. Тільки прохолодні напої можуть на деякий час охолодити розпалений організм.

А чим займатися у відпустці? Звичайно в першу чергу засмагати та набиратися сил. Їсти фрукти, і куштувати страви місцевої кухні. А розваг на курортах вистачає. Були б гроші.

Як проводить відпустку Лідія Таран, можна дізнатися з її інстаграм. Нещодавно Лідія Таран розмістила на своїй сторінці в соцмережах фотографію, де вона лежить на шезлонгу під горіхом. Вона вибрала тінь і насолоджується відпочинком.

В думках Лідія Таран перебрала, що можливо зробити у відпустці:

Дивитися на океан – скільки влізе.
Їсти більше риби – скільки влізе.
Пити біле вино – скільки влізе.
Їсти круасани.
Читати.
Купатися.
Кататися на велосипеді.

З усього перерахованого вище, у Лідії Таран купання не на першому місці. Воно на передостанньому. Виявляється Лідія Таран на перше місце поставила споглядання океану.

Але найголовніше для неї – це у відпустці виспатися. Вона вже два дна спить. Прокидається почитати книжку, поїла і знову спати.
Скільки так триватиме Лідія Таран не знає. Але вона знає точно, що все те що пересилила вище зараз робити не буде.
Вона просто шанує скільки, влізе книжку і знову поспить під горіхом. Тут хоч мухи не кусають!

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.