Їм не пасує худорлявість: Неля Шовкопляс, Настя Каменських, Могилевська, Alyona Alyona до і після схуднення

Суспільство постійно намагається нав'язати жінкам, що вони нібито зобов'язані бути ідеально стрункими. Українські зірки довели, що насправді мода на хворобливу худорлявість – не для всіх

Схуднення – це не лише про бажання вписуватись у загальноприйняті рамки суспільства. Чимало людей приймають рішення схуднути заради того, щоб покращити якість власного життя та потурбуватись про здоров’я. Втім, ми хочемо поговорити про естетичні зовнішні дані. Так, розповідаємо про неймовірних українських красунь, які в будь-якому разі виглядають ідеальними.

Неля Шовкопляс

Шовкопляс до та після схуднення
Шовкопляс до та після схуднення

Ведуча телепроєкту “Сніданок з 1+1” вирішила схуднути 2018 року. Тоді знаменитість демонструвала всій країні свої досягнення, а пройти цей шлях їй допомогли не лише близькі та друзі, а й фанати. Так, завдяки спеціальним вправам, правильному харчуванню та порадам дієтологів і тренерів Шовкопляс схудла на понад 12 кілограмів.

Анастасія Каменських

Настя Каменських до та після схуднення
Настя Каменських до та після схуднення

Схоже, 2018 рік став значущим для українського шоубізнесу, адже саме в цей момент вирішила схуднути й інша відома українська зірка. Так, співачка зазначила, що на початку свого шляху до фігури мрії вона важила 80 кілограмів, а за декілька років їй вдалось втратити близько 20 кілограмів. Проте, красуня завжди захоплювала своєю сміливістю та зовнішністю.

Наталія Могилевська

Могилевська до та після схуднення
Могилевська до та після схуднення

Українська співачка вирішила схуднути для того, аби взяти участь у телепроєкті “Танці з зірками”. Наталя Могилевська ніколи не стикалась з особливими комплексами стосовно своєї ваги, адже завжди уміла вдало обіграти переваги своєї зовнішності стильними образами. Проте, зірка прийняла рішення схуднути та втратила близько 25 кілограмів, за що нею почало захоплюватись ще більше шанувальників.

Alyona Alyona

Alyona Alyona до та після схуднення
Alyona Alyona до та після схуднення

Відома українська реперка здобула свою популярність в пишному образі. Багато шанувальників вважають зовнішність знаменитості її перевагою, проте зірка самостійно прийняла рішення кардинально змінити своє життя та зовнішність. Цього літа стало відомо, що Alyona Alyona схудла на 29 кілограмів. Усе завдяки заняттям спортом і правильному харчуванню. Основна мотивація схуднення – це турбота про своє здоров’я, втім, варто зазначити що співачці пасує будь-яка вага.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.