Одна висока і пишна, друга мініатюрна і худа: як виглядають всі офіційні дружини Потапа

Відомий український репер Потап не один раз був одружений. Як виглядають, чим займаються та чому відрізняються одна від одної всі жінки, які змогли підкорити серце артиста?

За особистим життям відомого українського репера та продюсера спостерігають з таким самим інтересом, як і за його професійною та творчою діяльністю. Знаменитість був офіційно одружений два рази, а жінки, які свого часу підкорили його серце, насправді сильно відрізняються одна від одної. Як виглядають красуні-дружини Олексія Потапенка та про які цікаві факти з їхньої біографії відомо – дізнавайтесь далі.

Перше кохання Потапа

Першою дружиною відомого українського музиканта стала Ірина Горова. На момент знайомства майбутня колишня Потапа перебувала в шлюбі з музичним продюсером Юрієм Горовим. До слова, з ним співпрацював і Олексій Потапенко, втім навіть професійні стосунки не стали на заваді тому, що між Потапом і дружиною його колеги виникли почуття.

Олексій Потапенко та Ірина Горова довго перебували в шлюбі
Олексій Потапенко та Ірина Горова довго перебували в шлюбі

Разом зіркова пара прожила 15 років, проте врешті-решт вирішили розлучитись. За часи їхніх стосунків Ірина Горова допомогла своєму чоловікові побудувати успішну кар’єру. Сама жінка не відставала. У зіркових колах її знали не як “дружину Потапа”, а як самостійну та успішну бізнесвумен.

Ірина Горова виховує двох дітей
Ірина Горова виховує двох дітей

Знаменитість полюбляє займатись спортом. Ба більш, в одному з інтерв’ю зірка зізналась, що вона ніколи не думала, що стане продюсеркою, оскільки з дитинства росла в спортивному оточенні та була налаштована професійно займатись спортом. Ірина Горова перебуває в дружніх стосунках з Потапом, а на особистому фронті також має успіхи.

Друга дружина Потапа

Олексій Потапенко і друга дружина артиста Каменських
Олексій Потапенко і друга дружина артиста Каменських

Перші чутки про ймовірну симпатію між зірками з’явились задовго до того, як Потап з Іриною Горовою розлучились. Після їхнього офіційного розставання почали з’являтись серйозні натяки на роман Потапа і Насті. Врешті-решт з’ясувалось, що артисти таки разом, а 2019 року вони відсвяткували своє весілля.

Настя Каменських довго працювала з Потапом
Настя Каменських довго працювала з Потапом

Настя Каменських наразі є найближчою людиною для Потапа. Вона залишається його незмінною колегою та музою, як артистку назвала мама Олексія Потапенка. На відміну від колишньої дружини Потапа, ініціативної та активної Горової, Настя Каменських є спокійнішою та більш творчою людиною.

Популярне

Схожі статті

Рецепт привезла з-за кордону. Тепер усі випрошують ці секрети: соковиті млинці з начинкою по-арабськи

Млинці знайомі всім нам із дитинства, це проста і смачна страва на будь-який момент. У їхнє приготування можна додати креативу. Сьогодні ми підготували ситний рецепт млинців із начинкою по-арабськи.

Беру 10 грамів желатину на 100 мл води: нереально смачний десерт з кефіру. Замість торта “Бите скло”

Приготуємо десерт на основі кефіру, який можна смакувати навіть тим, хто дотримується дієти. Доповнюйте суфле улюбленими ягодами й створіть свій ідеальний рецепт.

Колір волосся – батьківський: Віталій Козловський показав рідкісне фото з 2-місячним сином від своєї дружини

Відомий український артист Віталій Козловський показався на новому фото зі своїм 2-місячним сином. Не так давно знаменитість вперше став батьком.