“Маски – шоу”: як зараз живуть Делієв, Бльоданс та інші коміки – колись веселі, кумедні та хуліганисті

Для тих, кому сьогодні за тридцять п'ять та більш дорослих, не важко згадати, як колись збиралися родиною перед телевізором подивитися на витівки одеських хуліганів-клоунів з "Маски - шоу" і сміятися , що називається, до сліз і коліків у животі.

Цей колись дуже популярний проект збирав біля екранів телевізорів майже всіх українців у 1992-2005 роках. В ті роки було не багато розважальних програм взагалі, тим більше, програм такого формату та  рівня. У стилі німого кіно гумористична програма  акторів – одеситів, можна сказати, стояла у витоків українського національного шоу-бізнесу.

Цікаво, що ж стало з провідними та улюбленими акторами цього проекту. Як зараз через десятки років живуть та як виглядають зірки телеекранів минулого. Розповімо про декого з них.

Георгій Делієв

Георгій Делієв- актор, режисер, музикант та художник. В усіх цих іпостасях повною мірою колись проявив він себе у веселому комедійному серіалі “Маски-шоу”.

Через десятки років Делієв не втратив хист. Зараз він є художнім керівником та актором одеського театру “Маски”. Хіба що , починаючи з кінця 2022 року, Георгій мешкає у Франції, куди виїхав разом з дружиною, синами– півторарічним Лукою та семирічним Миколою, донькою Яною та восьмирічною онучкою Алісою.

Основну ставку в творчості зараз Делієв зробив на живопис. Він проводить виставки своїх картин і їх вже багато придбано та розвезено по різних куточках світу.

Головне, на думку артиста, наступне: “Щоб займатися творчістю, потрібно отримувати задоволення від процесу”.

Георгій Делієв. Коміки з "Маски - шоу"
Георгій Делієв. Коміки з Маски – шоу

Евеліна Бльоданс

Актриса Евеліна Бльоданс після закриття “Маски-шоу” приймала участь у багатьох інших популярних проектах та вже давно мешкає в росії.

Вона була заміжня тричі. Сина Сьому – у хлопчика синдром Дауна, Евеліна виховує одна. Нажаль від початку подій з лютого 2022 року колишня українка, одеситка так і не спромоглась висловити свою позицію стосовно ситуації навколо її Батьківщини.

Евеліна Бльоданс. Коміки "Маски - шоу"
Евеліна Бльоданс. Коміки з Маски – шоу

Борис Барський

З “Маски- шоу” почалась кар’єра цього талановитого актора. Окрім акторства Борис є доволі успішним поетом. Тривалий час періодично виходять у світ його збірки іронічних віршів і мають не абияку популярність серед прихильників його творчості.

Зараз Борис живе, як і раніше, в рідній Одесі і працює у “Будинку клоунів”, а про колишній проект згадує так: “Наша комік-трупа висміювала пороки радянської системи. І вийшло так, що розпад СРСР водночас став нашим творчим проривом. Ми — молоді та сміливі. Цензура як така зникла. Перед нами відкрився горизонт можливостей. От ми й каламбурили, як могли. Людям це було до вподоби, а нам працювалося в радість”.

Борис Барський. Коміки "Маски - шоу"
Борис Барський. Коміки з Маски – шоу

Володимир Комаров

Не тільки одесити знають Володимира Комарова- актора, коміка, лисого з “Маски –шоу”. Більше того, він ще музикант, грає на акордеоні, засновник та фронтмен групи “Доктор Борменталь”. Та є в нього ще одна іпостась. Він єдиний в Одесі майстер, який виготовляє авторські люльки для паління.

У березні 2022 року актор звернувся до росіян з призовом : “Вбийте собі у голову,Одеса це – Україна”

Володимир Комаров. Коміки "Маски - шоу"
Володимир Комаров. Коміки з Маски – шоу

Якось на запитання, чи не хотіли б актори повернути на телеекрани “Маски – шоу” засновник легендарного гурту Георгій Делієв відповів за всіх: “Якщо телеканали запропонують нам повернути “Маски – шоу”, то ми будемо тільки за”.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.