Зворушливий момент: Лілія Ребрик показала, як познайомила свою новонароджену доньку з бабусею та дідусем

42-річна Лілія Ребрик порадувала фоловерів новою фотографією в Instagram, на якій показала першу зустріч своїх батьків із маленькою донькою.

Українська телеведуча Лілія Ребрик опублікувала нове фото, на якому представила першу зустріч своїх батьків із новонародженою донькою. Цим зворушливим моментом знаменитість вирішила поділитися з прихильниками у своєму Instagram.

42-річна Лілія Ребрик нерідко радує фанатів сімейним контентом у своєму фотоблозі. Недавно телеведуча поділилася милою світлиною, де зображені її батьки та маленька донька, яку назвали Аделіною. На цьому знімку можна побачити, як мама та батько Лілії з теплотою споглядають на свою третю онуку. Дідусь тримає дівчинку на руках, а бабуся щиро усміхається. Такий зворушливий кадр знаменитість підписала коротко, підкресливши смайлом:

“Знайомство Адель з бабусею та дідусем”.

Лілія Ребрик поділилась рідкісним фото батьків і маленької донечки
Лілія Ребрик поділилась рідкісним фото батьків і маленької донечки

До слова, недавно Лілія Ребрик розмістила пост, у якому з гумором відповіла частині аудиторії, яка розкритикувала ім’я її новонародженої дочки. Згодом телеведуча вирішила пояснити, чому разом із чоловіком обрали для своєї доньки ім’я Аделіна. За словами Лілії, це ім’я має символічне значення, оскільки букви “а”, “д” і “л” відповідають іменам Андрія, Діани та Лілії, а склад “на” сходиться в імені дочки Поліни. Детальніше вона розповіла у своєму дописі та підкреслила, що ім’я вибирали родиною:

“Винні, звісно, що не порадилися з усіма підписниками, а обрали ім’я дитині родиною”.

Нагадаємо, що 15 березня Лілія Ребрик і Андрій Дикий оголосили радісну новину про народження третьої дитини. У зіркової пари з’явилася ще одна донька, яку назвали Адель. Пізніше ведуча порадувала шанувальників кадрами з пологового будинку та отримала безліч привітань та побажань щасливої долі для малечі.

Лілія Ребрик поділилась рідкісним фото батьків і маленької донечки
Лілія Ребрик поділилась рідкісним фото батьків і маленької донечки

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.