Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Сергій Ребров одружився з Анною 2016 року. Відтоді родина двічі поповнювалася. Спочатку на світ з’явився Микита, потім Сашко. Днями відзначили 6-річчя меншого нащадка. З цієї нагоди щаслива матуся поділилася в Інстаграм світлинами.

Анна назвала іменинника “найніжнішим хлопчиком у світі”, а обох синів охрестила “подарунками долі”. Жінка відзначила, що у дітей різні характери, але батьки дозволяють їм проявляти всі свої риси по максимуму.

Як виглядають сини Сергія Реброва

Чи є серед захоплень дітлахів татів вид спорту – футбол – поки незрозуміло. Але фото з м’ячем присутнє. Значить, підростає гідна зміна. До речі, важливий для України футбольний матч з Ісландією Сашко й Микита дивилися разом зі старшим братом Дмитром, убравшись у спортивну форму збірної. Усі щиро раділи перемозі наших хлопців та виходу на Євро 2024.

Як виглядають сини Сергія Реброва

Стосунки з Анною в Сергія почалися, коли він був ще одруженим із Людмилою. З першою дружиною Реброва сталася велика неприємність. Ще 2013 року вона від’їжджала від бази київського “Динамо” й зіткнулася з “Жигулями”.

Як виглядають сини Сергія Реброва

Унаслідок ДТП загинула вагітна жінка, яка перебувала в легковику, та отримав травми її чоловік. Після цих подій Людмила Реброва виїхала до Великобританії та більше в Україну не повернулася. Отже, Сергію довелося облаштовувати сімейне життя з іншою жінкою.

Ребров захоплюється не лише футболом. Тренер є радіоаматором. Це хобі настільки серйозне, що Сергій є майстром спорту з радіоспорту. У цій царині він навіть на початку 2000-их отримав звання чемпіону Європи та світу.

Популярне

Схожі статті

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.