Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Ірина Білик – мама двох синів з величезною різницею у віці. Молодшому сину співачки Табрізу 8 років, в той час, як її старшому нащадку вже 24.

Гліб Оверчук народився у 1999 році, коли Ірина Білик знаходилася у шлюбі зі своїм першим чоловіком – манекенником Андрієм Оверчуком. І хоча шлюб співачки був коротким і пара швидко розлучилася, Білик ніколи не жалкувала, що тоді наважилася на дитину.

Зараз Глібу 24 роки і він виріс дуже неординарною та творчою особистістю. Хлопець уникає надмірної публічності, хоча виріс талановитим, як його зіркова мама.

Ірина Білик показала свого 24-річного сина від першого шлюбу
Ірина Білик показала свого 24-річного сина від першого шлюбу

Відомо, що Гліб займається музикою і має навіть власний рок-гурт та активно гастролює. Хлопець не співає, а грає на гітарі та барабанах. Крім того, Гліб захоплюється графічним дизайном та японською анімацією. Малюнки, які він публікує у своєму Інстаграм-блозі заворожують і дивують своєю неординарністю.

Сам Гліб також має неординарну зовнішність. Хлопець має багато татуювань, довге волосся і має своєрідний стиль одягу. Та варто відзначити, що Гліб має дуже яскраву та гарну зовнішність і дуже схожий на свого батька.

Ірина Білик показала свого 24-річного сина від першого шлюбу
Ірина Білик показала свого 24-річного сина від першого шлюбу

Маючи творчі захоплення, син Білик отримав досить серйозну вищу освіту. У 2016 році Гліб Оверчук вступив до Київського національного університету імені Тараса Шевченка на юридичний факультет.

 Що відомо про особисте життя сина Ірини Білик

Серце Гліба вже давно зайняте. Хлопець багато років будує стосунки з також яскравою особисті, як і сам. Дівчину звати Аліса і Гліб навіть встиг зробити їй пропозицію руки та серця, та наразі закохані офіційно ще не побралися.

Ірина Білик показала свого 24-річного сина від першого шлюбу
Ірина Білик показала свого 24-річного сина від першого шлюбу

Після початку повномасштабної війни в Україні дівчина Гліба виїхала до Лондону, зараз закохані підтримують стосунки на відстані і мріють найближчим часом одружитися.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.