Мітить на місце Каменських: напіводягнена Надя Дорофєєва в екстра-міні і трендових чоботях розбурхала соцмережі

Надя була одягнена в грубі чоботи, які вона завжди любила.

Співачка постала в оригінальному образі – у велюровому костюмі.
Надя Дорофєєва дуже працездатна. Вона знімає кліпи, записує нові музичні матеріали та зніметься в “Лізі сміху”. Зараз вона показала в соцмережах новий образ.

Асиметрична оксамитова міні-спідниця і срібна бахрома, плюс чорна кофта і замок кислотного відтінку – такою вона постала перед публікою. Вгорі оригінальний декор намистин зі срібла. Це як би імітує купальник на грудях.

Надя була одягнена в грубі чоботи, які вона завжди любила. Доповнює образ співачки грайливі хвостики та макіяжем.

 ""Це було так незвично, що вона своїм чином розбурхала соціальні мережі. Асиметрична екстра коротка міні-спідниця полоскотала нерви представникам сильної статі.

Пости, залишені захопленими шанувальниками в соцмережах, говорили, що вона неповторна і нереально красива!

Деякі шанувальники ставлять її навіть на перше місце по красі, ніж Настя Каменських. Однак у кожного свій смак в цьому питанні та сперечатися тут не можна. Але можна сказати, що образ Наді Дорофєєвої вдався – шанувальники задоволені.

Популярне

Схожі статті

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.

Смачніше за пташине молоко! Ніжний і повітряний десерт без випічки на основі желе і вершків – рецепт

Легкий як хмаринка, ніжний і невагомий – саме таким виходить десерт за цим рецептом. Готується десерт дуже просто, без духовки, плити і зайвої метушні.