Як зірки зустрічали Новий рік: Леся Никитюк, Катя Осадча, Тіна Кароль та інші знаменитості

Новорічна ніч позаду, салюти відгриміли, тепер, хто вже прокинувся, буде ділитися враженнями і фото, як зустріли рік Бика.

Одна з найяскравіших представниць сучасного українського шоу-бізнесу – провідна Леся Никитюк розбурхала шанувальників ефектними передноворічним фото. 34-річна красуня постала в зухвалому образі: верх – оригінальний чорний латексний корсет з глибоким вирізом, світлі укорочені джинси і лакові півчобітки. До своїх привітань Леся додала, що в Новорічну ніч вона працювала.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Катя Осадча та Юрій Горбунов святкували вдома, з маленьким синочком Іваном. Катя вибрала яскраво-червоне вечірнє плаття з високим розрізом і асиметричним верхом, Юрій – джинси, світлу футболку та стильний темно-синій светр.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Їх синочок Ваня дуже чекав подарунки від святого Миколая, який до них приходить двічі – другий раз замість Діда Мороза. Щоб мрія дитини збулася, довелося Юрію побути в теплій шубі і шапці.

Ось який гість був у будинку Горбунова і Осадчої
Ось який гість був у будинку Горбунова і Осадчої
Маленький Ваня отримав очікуваний подарунок
Маленький Ваня отримав очікуваний подарунок

Тіна Кароль, як і передбачалося, зустріла Новий рік вдома – з Великобританії прилетів її син Веніамін, також в гості приїхали батьки Тіни.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Ефектна Настя Каменських для новорічної вечірки вибрала гарне коктейльне плаття з відкритою спинкою, з велюру насиченого смарагдового кольору. Судячи з фото, зустріли вони з Потапом Новий рік вдома.

Настя Каменских
Настя Каменських

Оля Полякова всі новорічні свята на роботі. В інтерв’ю вона сказала, що у неї цілих три виступи на корпоративних святах і свою сім’ю вона побачить далеко за північ.

Оля Полякова
Оля Полякова

Так само посилено працювала і Наталя Могилевська – вона за новорічну ніч мала 7 виступів на різних заходах.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

 

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.