(Відео) Слава Камінська освоїла нову професію: вперше в житті сама набила собі тату

Деякі хочуть відзначитися пірсингом або тату. Для цього необхідно піти в салон і набити татуювання. Слава Камінська навчилася робити татуювання самостійно.

Представники шоу-бізнесу завжди хочуть відрізнятися від звичайних людей. Це можна робити різними способами. Зачісками або стильним макіяжем. Витонченою фігурою, яку довели до ладу в елітному спортзалі або нарядами.

У кого не вистачає терпіння і часу займатися фізичними вправами, сидять на екзотичних дієтах. Допомагають вони їм – це ще питання. Але тренд є тренд, потрібно все це робити та розміщувати в соціальних мережах, щоб підігрівати інтерес шанувальників до своєї особи. Особливо в цей важкий час для артистів, коли концертів мало і в період карантину народ не сильно ходить на концерти.

Деякі хочуть відзначитися пірсингом або тату. Для цього необхідно піти в салон і набити татуювання.

Однак Слава Камінська надійшла по іншому. Вона просто навчилася робити татуювання самостійно у себе вдома. Благо інструменти та чорнило можна придбати вільно. Навчитися теж не проблема – є інтернет, так, і так можна взяти кілька уроків у професійного татуювальника.

Зате коли освоїти нову професію можна не побоюватися, що не залишишся без роботи та шматка хліба!

з
Слава Камінська

До того ж це цікаве заняття. З цього відео, яке Слава Камінська розмістила на своїй сторінці в Інстаграм, видно, що вона задоволена. Їй цікаво самій собі набивати тату. Користувачі соцмереж моментально відреагували на це відео. Їх вразило, що Слава так професійно працює. Дівчат призвело в розчулення, що Слава одягла поверх рукавичок перстень. Справжня жінка!

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.