Гаррі і Максим Галкін позмагалися в веселих зачісках: Алла таке любить

Папа Гаррі Галкіна Максим виклав до себе в Інстаграм-сторіз відео, де вони обидва позують на камеру, і показують свої кучері. Максим каже, що у них змагання.

На відео видно, що Гаррі і Максим позують будинку в домашньому одязі. Обидва вони одягнені в футболки. У сина Алли Пугачової чорна футболка з білим принтом – імітацією краватки. Виглядають вони дуже схожими між собою – воно й не дивно, адже гени у них одні.

Максим Галкін і його син Гаррі похвалилися своїми зачісками: обидва на одне лице

Максим Галкін і Гаррі Галкін
Максим Галкін і Гаррі Галкін

Відзначимо, недавно дочка Христини Орбакайте Клавдія Земцова відсвяткувала своє дев’ятиріччя. На честь дня народження дівчинки зоряна мама іменинниці влаштувала дитячу вечірку.

Торжество відвідали не лише друзі Клавдії, але і її родичі – в тому числі Максим Галкін і Алла Пугачова зі своїми дітьми. Після цього ведучий опублікував відео, на якому співачка танцює разом з семирічними близнюками Гаррі і Лізою.

Варто додати, що в цьому місяці Алла Борисівна і Максим відвідували світські заходи кілька разів. У минулому році пара намагалася не ризикувати здоров’ям і через пандемію коронавируса більше часу проводила в стінах свого розкішного замку, однак тепер зірки повернулися до виходів у світ.

Наприклад, 13 березня Пугачова і Галкін привітали з днем народження Анастасію Івлееву, відвідавши модну вечірку провідною в одному з ресторанів в центрі столиці.

Алла Пугачова і В'ячеслав Зайцев
Алла Пугачова і В’ячеслав Зайцев

Чим Ліза Галкіна схожа на свою маму Аллу Пугачову?

 

Популярне

Схожі статті

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.