Дорофєєва розповіла, як дізналася про рак

Нещодавно співачка Надя Дорофєєва зізналася, що мала пухлину.

Дружина Володимира Дантеса кілька років зберігала таємницю, що 4 роки тому лікарі озвучили їй страшний діагноз — знайшли пухлину в грудях. На щастя, операція, яку зробили практично одразу після виявлення недуги, допомогла уникнути серйозних наслідків та дозволила жити далі.

Дорофєєва розповіла, що вперше пухлина “намацала” її чоловік, а операція не була складною

4 роки Надя Дорофєєва мовчала про те, що у неї була пухлина грудей. І лише зараз, через стільки часу, вона зважилася про це розповісти, щоб залучити дівчат-шанувальниць до регулярної обов’язкової діагностики. Адже діагностування онкології на ранніх стадіях дозволить уникнути серйозніших наслідків та знижує ризики летального результату.

Про те, як Дорофєєва дізналася про пухлину в грудях, співачка розповіла в інтерв’ю програмі “Зоряний шлях”.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

“У мене помітив чоловік, він просто намацав у грудях таку освіту. Він сказав: “Так, у тебе якась тверда кулька”. Відправив мене до лікарні”,

– ділиться сольна співачка.

Вона уточнила, що оперативне втручання було нескладним, а операція була нетривалою. У Наді Дорофєєвої була доброякісна фіброаденома. Однак якби її вчасно не помітили і не видалили, то вона перетворилася б на злоякісну пухлину і тоді довелося б триваліше і складніше лікуватися.

Тепер у Наді Дорофєєвої є маленький шрам від операції, який та ретельно приховувала, щоб фанати, ні дай Боже, не помітили на виступах.

Популярне

Схожі статті

Не українська красуня: при вигляді американської дружини-моделі Андрія Шевченка у вас відніме дар мови

Відомий український футболіст Андрій Шевченко знаходиться у законному шлюбі вже 20 років. Дружина спортсмена – американська модель, яка подарувала йому 4-х синів.

Оля Цибульська розповіла, що Олег Винник повернеться в Україну на білому коні: “Дівчата, я скучав”

Оля Цибульська висловилась про можливе повернення Олега Винника в Україну "на білому коні", а також зізналась, чи чекає на артистів, які виїхали за кордон.

Навіть “Шуба” та “Олів’є” не такі смачні: тепер готую тільки “Оселедець під периною”. Їмо тазами і без хліба

Салат "Оселедець під периною" набагато смачніший і цікавіший за банальну "Шубу", хоча інгредієнти для нього досить прості. Така страва точно вразить вас і ваших гостей.