38-річна Слава Камінська зізналась про різке погіршення свого самопочуття: “Антидепресанти вже не радують”

Відома українська співачка висловилась про своє погане самопочуття, подолати яке не допомагають навіть антидепресанти. Знаменитість розповіла, як ладнає з самою собою

На початку повномасштабного вторгнення відома українська співачка покинула Україну та разом зі своїми дітьми вирушила за кордон. Чимало підписників Слави Камінської почали засуджувати її за таке рішення, втім артистка відповіла всім недоброзичливцям і чесно зізналась, що вона покинула терени рідної держави через страх за власне життя та життя своїх дітей. З березня знаменитість перебуває за кордоном. Схоже, що туга за Батьківщиною та новини про обстріли України довели Славу Камінську. Зірка зізналась, що останнім часом їй не дуже добре.

Слава Камінська про свій стан

На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, у якому вона повідомила, що разом із сестрою та дітьми вирушила до Дюссельдорфу. Співачка поділилась мотивами своєї подорожі. За словами зірки, вона вирішила “змінити картинку” задля того, щоб поліпшити свій моральний стан.

Нова фотографія на особистій сторінці Слави Камінської в Інстаграмі
Нова фотографія на особистій сторінці Слави Камінської в Інстаграмі

Важко сказати напевно, чи серйозним було зізнання артистки про те, що вона приймає антидепресанти. Проте, неможливо заперечувати той факт, що сьогодні важко кожному українцю. Так, зірка висловила своє сподівання, що маленька подорож до німецького міста стане її рятівною “пігулкою” від поганого самопочуття.

Сьогодні із сестрою та дітьми приїхали за новорічним настроєм до Німеччини. Антидепресанти вже не радують, вирішила періодично міняти картинку, раптом допоможе

– зазначила Слава Камінська.

Артистка додала, що вони з рідними хочуть ще повернутись до Дюссельдорфа, але планують залишитись на довше. Саме тому зірка попросила своїх підписників поділитись цікавими місцями, які можна відвідати у місті.

Слава Камінська зі своїми дітьми в Дюссельдорфі
Слава Камінська зі своїми дітьми в Дюссельдорфі

Знаменитість також висловилась стосовно того, що вона завжди мріяла про життя в Європі. Ба більш, зірка уявляла собі це таким чином, що вона буде насолоджуватись краєвидами та культурою європейських міст, проте працювати їй ніколи не буде потрібно. Проте, додала артистка, вона зовсім не очікувала того, як все виявиться насправді.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.