Як і де відпочивають зірки: Юлія Саніна в Іспанії, Даша Квіткова на Мальдівах, Вєрка Сердючка – в Ізраїлі

Зірки звикли багато роз'їжджати по гастролях, а у перервах між концертами виділяти кілька днів для відпочинку. Тож у лютому не стали порушувати традиції і відбули у теплі краї.

Юлія Саніна

Юлія Саніна з мамою погуляли по Барселоні

У січні співачка втратила бабусю, а невдовзі вирішили з мамою відірватися від сумних думок. Задля цього обрали сонячну Барселону. Саніна планувала показати Іспанію обом батькам, але пощастило вирвати на кілька днів лише матусю. Після смерті близької людини Юля втямила, що життя на потім відкладати не можна – слід усе робити вчасно.

Ірина Сопонару

Ірина Сопонару намацала гідність у бика в Нью-Йорку

Зірка “Жіночого кварталу”, напевно, останнім часом потерпає від нестачі грошей, бо під час поїздки в США відважилася на відчайдушний вчинок. На нью-йоркській вулиці Волл Стріт стоїть статуя бика в грізній позиції. Існує повір’я, що якщо потерти статевий орган тварини, то людина може розраховувати на покращення фінансового становища. Тож невдовзі Сопонару має отримати заможне і сите життя.

Андрій Данилко

Андрій Данилко виступає і відпочиває в Ізраїлі

Вєрка Сердючка з мамою вирішили сумістити корисне з цікавим. Тож після концерту в ізраїльській Хайфі позбулися з мамою сценічних образів, перетворилися на Андрія Данилка й Інну Білоконь і добряче розвіялися. Посмакували шашличком, помилувалися заходом сонця на березі. Повний звіт про ізраїльські пригоди артистів можна побачити в Інстаграмі Андрія.

Даша Квіткова

Даша Квіткова вирішила відтягнутися на Мальдівах

Як відомо, блогерка після розлучення з чоловіком відривається на Мальдівах, де зняла віллу на березі океану і звідки постить гарні фоточки. Відбула на берег океану разом із синочком. Даша запевняє, що поїхала на коштовний курорт не з новим бойфрендом, а з Олею, з якою дружить із дитинства. Тож допоки подруга бавить маленького Лева, Квіткова має час на знімання. З її фото і відео видно, що купальниками розлучена дружина запаслася в достатній кількості.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.