Що відомо про нового чоловіка Наталії Могилевської, з яким вона планує створити сім’ю: старий і заможний

Наталія Могливська багато років була самотньою і не змогла побудувати сім'ю з жодним зі своїх багаточисленних чоловіків. Та зараз артистка щаслива у нових стосунків. Хто став обранцем Могилевської – далі в матеріалі.

47-річна Наталія Могилевська славиться своїми багаточисельними романами з чоловіками. Ще 20 років назад співачка намагалася створити сім’ю з бізнесменом Дмитром Чалим, за якого вийшла заміж у 2004 році. Та цей шлюб не протримався і року. Наступні стосунки Наталії були більш довготривалі і серйозні. З підприємцем Єгором Долініним Могилевська прожила у цивільному шлюбі 5 років. Співачка зізнається, що саме з Єгором бачила своє майбутнє та і ці стосунки закінчились розставанням.

Відома українська співачка Наталія Могилевська назвала своє справжнє прізвище
Що відомо про нового чоловіка Наталії Могилевської, з яким вона планує створити сім’ю

В період з 2010 по 2020 роки у Наталії Могилевської не було жодних серйозних відносин з чоловіками. А от швидких, короткотривалих романів було дуже багато. Зокрема, співачка крутила роман з молодим виконавцем Петро Дмитриченком, а також зі співаком Владом Дарвіним, який набагато молодших за саму Наталію. Таких чоловіків було дуже багато та з жодним із них Могилевська не пішла під вінець, не народила дітей і навіть не ділила побут.

Лише у 2022 році Наталія Могилевська зустріла чоловіка, з яким відчула себе по-справжньому щасливою. Наразі співачка не викриває особистість загадкового чоловіка, але не може не ділитися своїм щастям.

Що відомо про нового чоловіка Наталії Могилевської, з яким вона планує створити сім’ю

Так, в одному з інтерв’ю Могилевська розповіла, що її нового обранця звати Валентин. Чоловік родом із Києва та багато років він жив в США, де має свій власний бізнес.

Коли в Україні почалася повномасштабна війна, чоловік повернувся на Батьківщину, щоб волонтерити і допомагати своїм співвітчизникам. Так трапилося, що Валентин опинився у одній волонтерській команді з Наталею Могилевською. Саме війна і ці важкі події зблизили двох людей.

За словами Наталії, разом з коханим вони вже пройшли і вогонь і воду. До слова, Могилевська стала однією з небагатьох жінок-знаменитостей, які не виїжджали за кордон та навіть на західну Україну від 24 лютого 2022 року. Співачка разом з коханим та іншими волонтерами їздять у деокуповані території і активно волонтерять.

Наталія Могилевська не приховує, її чоловік значно старший за неї. Та в цьому співачка не вбачає проблеми. За словами артистки, вона вперше за довгий час по-справжньому щаслива в особистому житті. Ймовірно саме з цим чоловіком Могилевська планує зустріти старість.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.