На зло всім хейтерам: репер Потап допоміг відбудувати будинок жінці з Гостомеля. Як вона відреагувала?

Після початку військового стану репер Потап попав під нищівну критику шанувальників, оскільки на той момент перебував з дружиною Настею Каменських в Іспанії. Та чи оправдана така критика по відношенню до зірки?

Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко (Потап) ще до 24 лютого 2022 року перебував закордоном, тому після початку вторгнення вирішив там залишитися на деякий час. Проте часу не гаяв, а разом з Настею Каменських організовував благодійні концерти та збирав допомогу для України. Та співвітчизники не оцінили такий крок зірки і наввипередки взялися звинувачувати його у втечі з країни, у зраді. І хоч як не намагався Олексій переконати людей у зворотньому – йому це мало вдавалося.

Днями Потап розмістив у себе на сторінці щемливе відео, на якому він завітав до жінки з Гостомеля з пакетами (ймовірно, допомоги) та розповів, що допоміг у відбудові її будинку після влучання снаряду. За його словами, він хотів особисто побачити результат будівництва, додавши, що онук жінки зараз захищає Україну на передовій. Також співак подякував батальйону “Добробат” (добровольчий будівельний батальйон) за виконану роботу. Ймовірно, вони і виступили виконавцями відбудови. На відео розчулена жінка дуже задоволена результатами будівництва та зі сльозами на очах дякує артистові.

Потап займається благодійністю
Потап займається благодійністю

Підписники були приємно здивовані і подякували Потапу за благодійність: “Від таких відео аж на серці легше”, “Гарні справи треба показувати”, “Реабілітований” – зазначали фанати.

Варто зазначити, що Потап продовжує допомагати своїм співвітчизникам. Навіть якщо це і виглядає для когось піаром, то це хороший піар, який показує приклад іншим зіркам для заняття благодійністю. Тому не варто судити його лише по тому, що напередодні війни він за збігом обставин опинився в іншій країні. Перш ніж когось осуджувати, варто спитати себе – а що зробив я?

Популярне

Схожі статті

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.