Відклали батьківство через події в Україні: Притула, Руслана та інші зірки, які планували поповнення у 2022-му

Повномасштабна війна в Україні поставила на паузу життя мільйонів українців. Зірки шоу-бізнесу не виключення. Хтось планував підкоряти нові вершини у кар'єрі, а хтось мріяв про поповнення.

24 лютого 2022 року життя кожного українця змінилося на 180 градусів. Кожному довелося поставити своє життя на паузу і почати боротьбу за перемогу.

Багато українців були змушені відкласти свої плани на батьківство через війну. Серед них – багато зірок шоу-бізнесу.

Сергій Притула

Сергій Притула вперше показав маму і брата-красунчика
Зірки, які відклали батьківство через події в Україні: Сергій Притула

Відомий телеведучий, а нині головний волонтер країни Сергій Притула планував стати татом вчетверте у 2022 році. Про це чоловік розповів в інтерв’ю Юлії Бориско. Як відомо, у 2021 році у нього народилася донечка Стефанія, та Притула мріяв про ще одну дитину. Разом зі своєю дружиною Катериною вони планували зачати дитину восени 2022 року.

Я дитину збирався зачати з дружиною у вересні – жовтні 2022 року. Але р*усня сильно перебила всі плани

, – зазначив телеведучий в інтерв’ю.

Руслана Лижичко

Чоловік Руслани Лижичко Олександр Ксенофонтов
Зірки, які відклали батьківство через події в Україні: Руслана Лижичко

Співачка Руслана Лижичко живе в шлюбі з Олександром Ксенофонтовим вже більше 25 років та дітей вони так і не мають. Співачка зізнається, в молоді роки вона думала лише про кар’єру, так і прогавила час, коли самостійно могла народити. Вкінці 2021 року, за 2 місяці до повномасштабної війни, Руслана в інтерв’ю відверто розповіла, що зараз робить все можливе аби у 2022 році нарешті стати мамою. Співачка планувала скористатися послугами сурогатної матері. Та через події в Україні все довелося відкласти.

Настя Каменських

Настя Каменських народилась та виросла в українській столиці
Зірки, які відклали батьківство через події в Україні: Настя Каменських

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських мріють про дітей ще з того часу, як вони одружилися. Закохані ніколи не приховували своє бажання народити мінімум двох дітей.

Як відомо, Потап і Настя одружилися тоді, коли Каменських почала свою сольну кар’єру. Перші декілька років їй потрібно було утриматися від вагітності і спрямувати всі свої сили у розвиток сольної кар’єри. А коли Каменських здобула популярність як окрема співачка, а не як учасниця гурту “Потап і Настя” почалася повномасштабна війна. Через події в Україні зіркове подружжя змушені перенести плани на батьківство.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.