Слава Камінська заявила, що не збирається повертатись додому та назвала причину: “Тому що все складно”

Відома українська співачка Слава Камінська зізналась, що вона не планує повертатись в Україну. Ймовірно, навіть після війни у рідній країні знаменитості не буде

Слава Камінська, відома українська співачка, після початку повномасштабної війни в Україні переїхала за кордон. Виїхала з рідної країни артистка, оскільки бажала убезпечити двох своїх дітей. Після 24 лютого минулого року за кордон виїхало чимало артистів, втім усі вони, за власними словами, планують повертатись додому.

А ось Слава Камінська про повернення в Україну навіть не замислюється. Про це вона нещодавно повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Артистка опублікувала новий допис, в якому процитувала Статтю 10 Конституції України – в країні гарантується вільний розвиток та використання мов нацменшин, зокрема, російської мови.

Слава Камінська висловилась про використання російської мови
Слава Камінська висловилась про використання російської мови

Такий допис знаменитість опублікувала на тлі скандалу з українським виконавцем, який заспівав на своєму концерті пісню російською мовою. Глядачі написали на артиста заяву в поліцію, а Слава Камінська іронічно поцікавилась у публіки, чи не “їдуть у них лижі”. У коментарях до публікації підписники зірки обурились.

Втім, Слава Камінська вирішила не мовчати й відповісти на всі запитання. Зокрема, артистка відповіла на особисте повідомлення користувача Інстаграм. Так, підписники Камінської поцікавився, навіщо вона починає мовний скандал, а співачка зазначила – вона говорила й продовжуватиме говорити російською мовою.

Крім того, відома артистка зауважила, що нині вона перебуває за кордоном і не збирається повертатись додому. Втім, Слава Камінська не уточнила, чи повернеться в Україну після завершення війни. Ба більше, артистка назвала й причину такого рішення. За словами співачка, їхати до рідної країни вона не хоче, бо “все складно в головах у наших”.

Слава Камінська назвала причину, чому не повернеться в Україну
Слава Камінська назвала причину, чому не повернеться в Україну

Популярне

Схожі статті

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.