Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала шикарну фігуру та поділилася секретами, як відновлювалася після пологів

Українська спортсменка, професійний тренер та спеціаліст зі схуднення Аніта Луценко розкрила подробиці як їй вдалось прийти в форму після пологів.

Аніта Луценко – одна з найпопулярніших тренерів-мотиваторів в Україні. Довгий час була тренером та телеведучою в проекті “Зважені та щасливі”, а також засновник популярної програми для похудання дома “Wowbody”. У 2016 році телеведуча народила донечку Мію. На сторінці в соцмережі Аніта розмістила свої фотографії до та після пологів, де видно, що практично відразу після народження дитини вона залишилася у прекрасній формі. Спортсменка вирішила поділитися з підписниками як їй це вдалося.

Перш за все Аніта пішла на тренування і консультацію по пілатесу, де їй допомогли з поставою та вирішенням проблеми діастазу. Зірка перейшла на власну програму з харчування. Коли була можливість – бігала і дуже багато гуляла. Також дуже важливий в цьому питанні сон. Аніта радить молодим матусям спати якомога більше разом з дитиною. Також зірка пропонує щодня виконувати вправу Кегеля, яка спрямована на зміцнення м’язів тазового дна. У пості Луценко порадила підписникам свої нові програми для схуднення та підтримання здоров’я.

Аніта Луценко показала себе до та після пологів
Аніта Луценко показала себе до та після пологів

Нагадаємо, Аніта Луценко після початку війни виїхала до Великобританії разом з дочкою, та віддала її у місцеву школу. Зірка не планує залишатися за кордоном назавжди і дуже сумує з Україною, проте повертатися поки боїться. Чоловік спортсменки при цьому залишається в Україні. Раніше Аніта зізналась, що вони офіційно не одружені, проте Аніта все ще чекає від коханого пропозиції руки і серця.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.