Славу Камінську заскочили в обіймах її заморського нареченого: тепер відомо, як виглядає новий тато її дітей

Відома українська співачка Слава Камінська чи не вперше показала свого нареченого. Раніше знаменитість натякала, що коханий зробив їй пропозицію, а вона відповіла йому згодою

Слава Камінська, відома українська співачка, після початку повномасштабної війни переїхала разом зі своїми дітьми за кордон. Знаменитість оселилась у Європі, а з часом зуміла навіть влаштувати своє особисте життя. Не так давно артистка заінтригувала своїх шанувальників несподіваним повідомленням. Співачка розповіла, що почала зустрічатись із загадковим чоловіком, а пізніше й взагалі заінтригувала натяками на заручини.

Хай там як, але обличчя свого заморського красеня на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Слава Камінська не світить. Втім, кадрами романтичних моментів із коханим зірка таки ділиться. Так, наприклад, нещодавно відома українська співачка показала милу фотографію зі своїм нареченим. Артистка тримала коханого за руку та зробила знімок цієї романтичної ситуації.

Слава Камінська показала кадри з відпочинку зі своїм нареченим
Слава Камінська показала кадри з відпочинку зі своїм нареченим

До слова, додавати будь-який опис до цієї фотографії знаменитість не стала, проте залишила відмітку геолокації. Артистка нині перебуває на острові Тенерифе. Фотографія Слави Камінської з її коханим виявилась єдиним кадром з відпочинку, яким артистка поділилась. Втім, шанувальники були раді навіть такому мінімальному, але дуже змістовному фото.

Нагадаємо, що раніше Слава Камінська перебувала у шлюбі з відомим українським пластичним хірургом Едгаром Камінським. Зіркова пара довгий час була разом і у шлюбі стала батьками двох спільних дітей. Розійшлись знаменитості, зі слів самого Едгара, через надмірне бажання Слави Камінської змінити свою зовнішність. Втім, після розлучення зіркові колишні перебувають у хороших стосунках і спільно виховують своїх доньку та сина.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.