Ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла, для чого активно худне: Каменських такою стрункою ніколи не буде

Українська бізнесвумен, продюсерка Ірина Горова розповіла, чому вона вирішила зайнятися собою і схуднути. Жінка запевнила, що справа тут не лише у зовнішній красі.

Ірина Горова – відома українська бізнесвумен та співзасновниця продюсерського центру Pomitnі. Саме завдяки їй стали відомими такі артисти, як Michelle Andrade, гурт “Врємя і Стєкло”, “Потап і Настя”, Надя Дорофєєва та інші. Крім того, Ірина Горова відома публіці, як колишня дружина репера Потапа, з яким вона прожила 15 років і має спільного сина Андрія.

Потап і Горова відпочили біля води
Ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла, для чого активно худне

Ірина Горова встигає не лише вести бізнес, а й бути активною у соціальних мережах. За життям продюсерки в Інстаграм спостерігають майже 150 тисяч підписників. Кілька тижнів тому Ірина Горова у своєму блозі повідомила, що стала на шлях схуднення. Жінка ніколи не мала зайвої ваги та зараз вона вирішила привести своє тіло до ідеалу. Ірина поставила за мету скинути 4 кілограми. Жінка почала займатися спортом і правильно харчуватися.

Нещодавно Горова пояснила підписникам, для чого вона вирішила худнути. Справа тут не лише у зовнішньому вигляді. Ірина запевняє, що хоче змінити свій стиль життя і вести здоровий спосіб життя не лише зараз, коли вона худне, а завжди.

Насправді моя ціль не – 4 кг, а глибинна зміна підходів до турботи про своє тіло зсередини й ззовні; трансформація свідомості та зміна багаторічних некоректних звичок.

, – зізналася Ірина.

Жінка підкреслила, що хоче навчитися готувати і складати для себе правильний раціон. Також Ірина хоче зробити спорт частиною свого життя і займатися не тоді, коли є час, а регулярно.

Користувачі Мережі підтримали Ірину в коментарях і відмітили, що вона на правильному шляху.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Пишаюся тобою, сильна і красива, впевнена і реальна, зі своїми слабкостями і внутрішнім стрижнем”;
  • “Крута робота над собою має бути такою, щоб в кайф і в задоволення, і звісно ж з результатом! Успіхів”;
  • “Моя мотивація”.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.