Вона не схожа ні на одну з його дружин: Мурат Налчаджиоглу після розлучення представив нову пасію

Відомий турецький бізнесмен на тлі чуток про розлучення з обраницею показався з іншою жінкою. Як виглядає таємна супутниця знаменитості та що про неї відомо?

Після того, як від відомого підприємця Мурата Налчаджиоглу поїхала дружина, чоловік довго не сумував. Нещодавно на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікував світлину з відомою продюсеркою Лілією Кіш. Разом знаменитості відвідали столичний світський захід.

Налчаджиоглу показався з іншою

У своєму Інстаграм-блозі Мурат Налчаджиоглу продемонстрував світлину з продюсеркою. Лілія Кіш опублікувала фотографію з чоловіком на своїй сторінці, підписавши, що позує зі своїм хорошим другом. А ось турецький підприємець вирішив опублікувати кадри у своєму блозі. Як припустили користувачі мережі, таким чином Налчаджиоглу намагається привернути увагу своєї обраниці, з якою ймовірно розійшовся на тлі гучної сварки.

Колишній Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показався з іншою жінкою на публіці
Колишній Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показався з іншою жінкою на публіці

Нагадаємо, що не так давно у мережі почали обговорювати чутки про те, що відомий бізнесмен Мурат Началджиоглу розлучився зі своєю дружиною Лілією Реус. Зіркова пара прямо не коментувала поголосу, який продовжує ширитись. Втім, шанувальники запідозрили неладне, коли закохані видалили згадки одне про одного на своїх сторінках у соціальній мережі. Мурат Налчаджиоглу вирішив залишити лише весільні світлини з коханою, а ось дівчина і зовсім видалила все.

Що відомо про стосунки Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус – чи дійсно вони розлучаються
Що відомо про стосунки Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус – чи дійсно вони розлучаються

Користувачі мережі ставили подружжю чимало запитань про те, чому вони так різко позбулись від фотографій одне з одним. Мурат Налчаджиоглу волів не розповідати про своє особисте життя, так само як і його дружина Лілія Реус. Варто зазначити, що зіркова пара побралась лише у червні цього року.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.