Андре Тан ностальгує за Періс Хілтон: “Ряди мого волосся поріділи у ті дні”. Історія власного успіху

Дванадцять років тому в Україні відбулася подія, що визначила подальший шлях української модної індустрії. Того дня на фешн-шоу з'явилася не просто модель, а ікона американського стилю Періс Хілтон.

Проте, ця подія найбільше запам’яталася завдяки талановитому українському модельєру Андре Тану, який зміг врегулювати непередбачувані ситуації та визначити нові стандарти для української моди.

Історія успіху

Періс Хілтон, відома своїм неперевершеним стилем та вишуканістю, стала центральною постаттю того заходу. Вона була не тільки гостею, але й моделлю, яка демонструвала наряди українського дизайнера. Про це нещодавно розповів Андрій на своїй сторінці в інстаграмі.

Зараз він згадує ті події з усмішкою та трошки з ностальгією, дивуючись тому, як тоді наважився на таке. Він називає виступ Періс на українському подіумі  “революційною подією” та чимось неймовірним для того часу.

Втім молодий  модельєр виявився в найбільш несприятливому положенні. Його колекція мала бути відома своїм зухвальством у хорошому сенсі та новаторством, але примхи та вередливість Періс загрожували перетворити його шоу на фіаско.

Їй не подобались наші перукарі та візажисти, одяг та взуття.

Вразливий момент став великим випробуванням для Андрія, проте саме тут виявився його справжній талант та професійна зрілість. Замість того, щоб панікувати, він вирішив використати ситуацію у свою користь. Модельєр тоді зробив неймовірне – впровадив імпровізовані елементи у своїй колекції та за одну ніч вигадав новий образ для моделі, знайшов команду професійних спеціалістів з зачіски та макіяжу.

Після успішного дефіле Хілтон закотила гучну вечірку, яка закінчилася певними інцидентами. Їх також довелося врегульовувати Тану.

Чого це йому коштувало, знає тільки він.

“Ряди мого волосся проріділи після тих днів”, – зізнається Андрій

Зараз, після 12 років, можна визнати, що той день визначив новий етап в історії української моди. Він показав, що в труднощах можна бачити можливості, а креативність та винахідливість здатні зробити справжній переворот.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.