Зробила крок назустріч: Слава Камінська проявила ініціативу у примиренні з екс-колегою Вікою Смеюхою

Відома українська співачка зробила крок назустріч своїй колишній колезі. Знаменитість привітала її з днем народження та зізналась, що більше не ображається за те, що було в минулому.

Слава Камінська, відома українська співачка, здобула особливу популярність у гурту НеАнгели. Знаменитість разом із колишньою колегою Вікторією Смеюхою виступала на сцені у складі популярної групи більш як 15 років. Врешті, зірковий дует завершив співпрацю, адже артистки вирішили продовжувати кар’єру сольно.

Камінська пробачила Смеюху

Артистка Слава Камінська неочікувано для користувачів мережі на своїй Інстаграм-сторінці звернулась до колишньої колеги Вікторії Смеюхи. Знаменитість показала їхні архівні фотографії часів співпраці. На опублікованих кадрах знаменитості позують в яскравих образах учасниць гурту “НеАнгели”. Знаменитість в описі до таких фото привітала свою колишню колегу з її святом – днем народження.

Слава Камінська публічно зробила крок назустріч своїй колишній колезі з гурту НеАнгели
Слава Камінська публічно зробила крок назустріч своїй колишній колезі з гурту НеАнгели

У привітанні знаменитість зазначила, що час не стоїть на місці, навколо з’являються нові люди та стаються різні події. За словами Камінської, вона забула про все погане, а зараз пам’ятає лише хороше. Артистка привітала Смеюху з її днем і пригадала, як обіцяла ще ненародженому сину, що, як з’явиться на світ у день народження, то вона його “віддасть” Вікторії. За зізнанням Камінської, її син і досі згадує про Смеюху та часто питає, як у неї справи.

Слава Камінська публічно зробила крок назустріч своїй колишній колезі з гурту НеАнгели
Слава Камінська публічно зробила крок назустріч своїй колишній колезі з гурту НеАнгели

Нагадаємо, що Вікторія Смеюха та Слава Камінська доволі часто потрапляли на перші шпальти новин через свої скандали. Причини непорозуміння і досі залишаються невідомими, хоча сестра Віки з гурту “НеАнгели” колись розповідала про те, що співачці довелось терпіти моральні знущання в гурті. Хай там як, але навіть після офіційного оголошення про завершення історії гурту зіркові колеги примудрились публічно посваритись через недоречний допис Вікторії.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.