Дорофєєва розсекретила ставлення до Дантеса після розлучення та роману з Кацуріним: “Для мене ця тема табу”

Відома українська співачка висловилась про свого колишнього чоловіка через більш як рік після їхнього розлучення. Знаменитість зізналась, як ставиться до Дантеса.

Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва після свого розлучення з колишнім чоловіком Володимиром Дантесом дала шанувальникам чітко зрозуміти – про це вона говорити бажання не має. Артистка вже тоді зазначила, що публічно обговорювати причини та безпосередньо сам процес розриву з колишнім коханим вона не буде. Втім, навколо експодружжя навіть більш як через рік продовжують виникати обговорення їхнього союзу, що розпався.

Нещодавно Надя Дорофєєва взяла участь у благодійному стрімі, який можна переглянути на каналі українського ведучого та блогера Жені Яновича. Під час діалогу знаменитість зазначила, що тема розлучення з Володимиром Дантесом для неї табу. За словами знаменитості, вона не може дозволити собі обговорювати ексчоловіка, а причина дуже проста. Навіть після розлучення співачка не втратила поваги до Дантеса, а тому всі сімейні непорозуміння, що й призвели до розриву вона триматиме в секреті від усіх, хто про це знати не повинен.

Надя Дорофєєва зазначила, що не планує обговорювати розлучення з Дантесом публічно

Надя Дорофєєва зазначила, що не планує обговорювати розлучення з Дантесом публічноЗнаменитість також додала, що однією з причин, чому вона не має бажання обговорювати розставання з чоловіком, є той факт, що “хайпувати” на цій темі не входить в її плани. Надя Дорофєєва пригадала, що спілкувалась із медіа з нагоди презентації нової пісні, втім класичної великої та розгорнутої розмови з журналістами у форматі інтерв’ю вона не прагне. Річ у тім, що зірка точно знає, про що в неї питатимуть. 

Артистка також зізналась, що раніше ніколи не розуміла, чому люди не можуть розлучитись спокійно та без публічних сварок. Спостерігаючи за розривом відомих пар, Дорофєєва не розуміла їхньої поведінки. Саме тому, продовжила співачка, тема власного розлучення в публічному просторі для неї табу.

Знаменита українська артистка Надя Дорофєєва визнала, що поважає Володимира Дантеса

Знаменита українська артистка Надя Дорофєєва визнала, що поважає Володимира ДантесаНагадаємо, що артистка Надя Дорофєєва та її колишній чоловік Володимир Дантес розлучились вже більш як рік тому – це сталось навесні 2022. На початку великої війни знаменитості оголосили, що вони більше не разом. Пізніше стало відомо, що Дорофєєва почала роман із Кацуріним, який зробив їй пропозицію руки та серця і за якого знаменитість вийшла у червні цьогоріч. А ось Дантес пізніше почав зустрічатись із Кацуріною.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.