Астаф’єва зізналась, що на 17 років старша за нового хлопця: “На випускному могла тримати новонародженого”

Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва розповіла про стосунки з новим бойфрендом. Вперше за весь час роману зірка зізналась, яка у них насправді різниця у віці.

Даша Астаф’єва, відома українська артистка, останнім часом дуже мало розповідала про особисте життя. Знаменитість не приховувала, що перебуває у щасливих стосунках із новим бойфрендом. Проте, зірка не стала ділитись подробицями, адже не хотіла “злякати” невимовне щастя, яке з’явилось у неї. Втім, через більш як рік стосунків Астаф’єва наважилась поділитись історією знайомства з новим коханим. Крім того, зірка назвала різницю в їхньому віці.

Астаф’єва про різницю у віці з бойфрендом

У нещодавній розмові з журналісткою Раміною Есхакзай знаменита українська артистка висловилась про своє особисте життя. Знаменитість пригадала, що своє кохання їй судилось зустріти там, де вона його і не чекала. За словами зірки, вона почала відвідувати один із київських спортивних залів, коли працівники “тренажерки” розповіли Астаф’євій, що один хлопець постійно за нею спостерігає. Згодом він написав знаменитості в Інстаграмі з доволі незвичайною пропозицією.

Астаф'єва пригадала, як познайомилась зі своїм бойфрендом і зізналась, яка в них різниця у віці
Астаф’єва пригадала, як познайомилась зі своїм бойфрендом і зізналась, яка в них різниця у віці

Тоді ще майбутній бойфренд артистки запропонував їй сходити на побачення – на заняття тверком. Даша Астаф’єва зізналась, що раніше їй ніколи не робили таких дивних, але водночас цікавих пропозицій. Зірка погодилась і, як зізналась в інтерв’ю для журналістки, ніколи не пошкодує про таке своє рішення. Тепер артистка перебуває у щасливих стосунках із гідним чоловіком.

Астаф'єва пригадала, як познайомилась зі своїм бойфрендом і зізналась, яка в них різниця у віці
Астаф’єва пригадала, як познайомилась зі своїм бойфрендом і зізналась, яка в них різниця у віці

До слова, не заважає парі навіть різниця у віці. За натяками знаменитості, вона може бути старшою за свого коханого щонайменше на 17 років.

“На випускному могла тримати свого новонародженого бойфренда”, – пригадала Даша Астаф’єва, як друзі “підкололи” її, коли дізнались, що вона почала стосунки з набагато молодшим чоловіком.

Втім, зізнається зірка, вона не відчуває цієї різниці. Даша Астаф’єва впевнена, коли людина “твоя”, то поруч із нею неможливо відчувати дискомфорт.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.