“Просто користуйтеся”: Тіна Кароль зізналась, як ставиться до чуток про таємний роман із Даном Баланом

Відома українська співачка не стала приховувати, що знає про те, що навколо неї "ходить" багато чуток. Зірка порадила своїм шанувальницям, що на поголос таки варто звертати увагу.

Тіна Кароль, відома українська артистка, завжди була особливою для своїх шанувальників. Знаменитість випромінює неймовірну жіночу енергію, а також надихає прихильниць на позитивні кроки та правильні дії. Саме тому фанати артистки завжди прислухаються до неї та уважно слухають її поради. Нещодавно зірка зізналась, як потрібно ставитись до чуток навколо себе.

Тіна Кароль про чутки

Під час одного зі своїх концертів знаменита українська артистка вирішила просто поговорити зі своїми прихильниками. Тіна Кароль висловилась про те, як потрібно ставитись до чуток, які можуть лунати на адресу тієї чи іншої людини. Зірка висловила своє реальне ставлення до поголосу, а також зазначила, що не варто розвіювати неправдивих слів про себе. Такою популярністю, впевнена співачка, потрібно обов’язково користуватись.

“Усі чутки, які про вас звучать, дівчата, – це новий парфум. Отрута. Ніколи цього не розвіюйте. Просто користуйтеся”, – прокоментувала на своєму виступі відома українська співачка.

Тіна Кароль навчила своїх шанувальниць, як потрібно ставитись до чуток навколо себе
Тіна Кароль навчила своїх шанувальниць, як потрібно ставитись до чуток навколо себе

Варто зазначити, що таким чином знаменитість висловила і власне ставлення до чуток, яких багато і про неї. Тіна Кароль стала настільки успішною та популярною в Україні артисткою, що користувачі мережі вигадують про неї чимало цікавого. Втім, деякі з чуток з’явились не на рівному місці. Мова йде про поголос щодо таємного роману артистки з її колегою Даном Баланом.

Тіна Кароль навчила своїх шанувальниць, як потрібно ставитись до чуток навколо себе
Тіна Кароль навчила своїх шанувальниць, як потрібно ставитись до чуток навколо себе

Нагадаємо, що зіркову пару активно обговорювали декілька років тому, коли вони разом працювали над телепроєктом “Голос країни”. Шанувальники артистів нерідко помічали їхні “нерівні” погляди одне на одного, а також – неприкритий флірт. Проте, з часом Тіна Кароль поставила крапку в обговореннях – вона заявила, що ніколи не мала романтичного зв’язку з чоловіком і навряд чи таке колись станеться.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.