Надя Дорофєєва показала квартиру, в якій живе з Кацуріним: справжні хороми з каміном у кімнаті (Відео)

Новоспечене подружжя Надя Дорофєєва і Міша Кацурін живуть у просторій квартирі у центрі столиці. Житло хоч і орендоване, але дуже пристойне.

Після розлучення зі своїм першим чоловіком Володимиром Дантесом у 2022 році Надя Дорофєєва виїхала зі свого двоповерхового будинку на Київщині. Експодружжя вирішили продати маєток, який придбали в шлюбі і розділити кошти навпіл. Поселилася Дорофєєва у величезній квартирі у Києві, яку вони орендовали разом з її вже другим чоловіком Михайлом Кацуріним.

Нещодавно співачка у своєму Інстаграм-блозі опублікувала відео, зроблене у тій самій квартирі. Там можна розгледіти і кухню виконавиці, вітальню і також спальню.

Так, на відео помітно, що квартира дуже велика, в інтер’єрі багато дерева та інших природних матеріалів.

У вітальні молоде подружжя вже встановили і прикрасили новорічну ялинку. Також на відео можна розгледіти розкішний білий диван, скляний стіл, шафу з книгами і великий електричний камін, який надає особливої атмосфери та затишку в домі.

Вкінці відео Надя показує як накриває святкову вечерю на великому дерев’яному столі і запалює свічку.

Користувачі Мережі засипали співачку компліментами у коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Дуже атмосферно і затишно”;
  • “Який новорічний вайб”;
  • “У вас така затишна та гарна квартира”;
  • “Надя ти неймовірна”;
  • “Ти – велика розумничка, в цей важкий час для країни, ти показуєш що, все таки, є віра в новорічні свята і не все втрачено бути тому, як раніше”;
  • “Така красива і ніжна”.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва і ресторатор Міша Кацурін зіграли весілля у травні 2023 року. Вони зробили повністю таємне свято з невеликою кількістю гостей. Лише через місяць після офіційного заключення шлюбу вони розповіли про свій новий статус.

Відома співачка Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін побрались у червні цього року
Відома співачка Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін побрались у травні цього року

Співачка запевняє, що зараз відчуває себе дуже щасливою і нарешті готова стати матір’ю. Варто відзначити, що за 7 років шлюбу з Володимиром Дантесом Дорофєєва так і не наважилася на вагітність.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.