У Коляденка нові стосунки, а в Ірини Білик – пропозиція: співачці освідчились прямо у свято Різдва

Відома українська співачка Ірина Білик розповіла, що їй зробили пропозицію прямо на Різдво. Знаменитість поділилась деталями – де та як це відбулось.

Ірина Білик, відома українська співачка, з нагоди свята Різдва поділилась зі своїми шанувальниками свіжими кадрами. Зірка показала, як виглядає сама, а також – продемонструвала свого молодшого сина. Співачка вперше за довгий час поділилась із шанувальниками кадрами своєї підрослої дитини. Втім, найцікавішим виявився опис до публікації – в ньому знаменитість пригадала, як на Різдво їй зробили пропозицію руки та серця.

Білик зробили пропозицію

На своїй особистій Інстаграм-сторінці відома українська співачка Ірина Білик розмістила нову фотографію з сином Табрізом. В описі до кадру артистка привітала шанувальників зі святом Різдва та побажала кожному зі своїх підписників більше натхнення та любові в їхніх життях. Співачка зізналась, що мріє, аби в кожен дім це чарівне свято принесло тепло та омріяний мир. Не забула зірка побажати і здоров’я.

Відома українська співачка пригадала, як колишній чоловік привітав її зі святом Різдва
Відома українська співачка пригадала, як колишній чоловік привітав її зі святом Різдва

Крім того, Ірина Білик вирішила поговорити зі своїми шанувальниками про подарунки з нагоди свят. Знаменитість поцікавилась у підписників, який найнезвичайніший презент вони коли-небудь отримували від своїх близьких. Артистка, своєю чергою, зізналась, що їй одного разу зробили пропозицію руки та серця прямо на Різдво. І не будь-де, а у доволі незвичайному місці.

“Наприклад, у мене колись був подарунок – каблучка, освідчення, але у ванній кімнаті”, – пригадала артистка Ірина Білик.

Відома українська співачка пригадала, як колишній чоловік привітав її зі святом Різдва
Відома українська співачка пригадала, як колишній чоловік привітав її зі святом Різдва

Варто зазначити, що відома українська співачка не стала розповідати, хто саме з її колишніх чоловіків таким цікавим способом вирішив привітати її зі святом. Втім, додала знаменита артистка, спогади про той день, попри всі можливі проблеми у шлюбі, вона зберігає у серці. Ірина Білик зізналась, що такий презент і дійсно її здивував, а тому вона відповіла “Так”.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.