Женя Власова розкрила секрет ідеального вигляду: у дивовижний крем ніхто з фоловерів не повірив

У квітні відома співачка Женя Власова відгуляла 45-річний ювілей. "Баба-ягідка" постала перед фанами у всій красі, вирішивши поділитися секретами вічної молодості.

У своєму Інстаграм-акаунті Євгенія Власова розкрила секрет надміру гарного вигляду. 45-річна артистка відзначила, що з косметичних засобів по догляду має лише крем для обличчя та тіла. Все решта досягається завдяки не косметичним процедурам, а досягненням енергетичного балансу. Якщо в середині людини дисбаланс, вона не зможе виглядати молодо й бадьоро.

Розкрито секрет молодості Жені Власової

На долю співачки випало чимало випробувань. Фани чудово пам’ятають, як довго й тяжко хворіла Женя, перенісши кілька операцій. Та згодом усе минулося. І хоч до активної творчої діяльності Власова більше не повернулася, на “Танцях з зірками” у 2021 році продемонструвала ідеальну фізичну форму.

От тільки скільки б зірка не запевняла, що з віковими зморшками та природним старінням шкіри не бореться, шанувальники не дуже повірили. Відомий блогер Богдан Беспалов сам постійно виводить українських знаменитостей на чисту воду й дозволяє робити це підписникам свого Телеграм-каналу.

Розкрито секрет молодості Жені Власової

Одна з учасниць дискусії щодо зовнішності Жені Власової під ніком Nana Gursky висловила власну думку. По-перше, критиканка поставила під сумнів, що в природі існує крем, яким можна одночасно мастити обличчя й тіло.

Розкрито секрет молодості Жені Власової

Далі Нана звернула увагу на тип шкіри Власової. Женя має тонку шкіру, яка дуже легко піддається деформаціям та природному старінню. Навіть дорогий крем “Шисейдо”, що має у складі 1% чистого ретинолу, на думку підписниці, не здатен призвести до таких неперевершених наслідків.

Тож Gursky запевнила, без рідкого та звичайного ботоксу, філерів та третиноїну тут не обійшлося. Також співачку було запідозрено в імпланті підборіддя, можливо, ще й вилиць та ниток для підтяжки обличчя. Ось такий секрет вічної молодості.

Популярне

Схожі статті

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.