Батько Кузьми Скрябіна показав, як зараз виглядає будинок сина: камін, портрети і затишок в кожному куточку

Ірина Гатун завітала до рідного будинку Андрія Кузьменка. Акторку зустрів батько співака, з яким вона поспілкувалась. Разом вони закликали людей підтримати українських військових.

Відома українська акторка Ірина Гатун завітала до рідного дому Андрія Кузьменко, що на Львівщині. Зірку запросив батько виконавця Віктор Кузьмич. Як відзначає Ірина, саме в цьому будинку артист любив проводити час із близькими людьми, і таку традицію зараз продовжує його тато.

Батько Кузьми Скрябіна показав, як зараз виглядає будинок сина
Батько Кузьми Скрябіна показав, як зараз виглядає будинок сина

Чоловік провів невелику екскурсію по родинному будинку, де співак проводив багато часу, і підписав одну з його книг. Згодом Віктор Кузьмич пригадав слова виконавця, якими той описував артистів з “Квартал 95” та з теплотою називав “чуваки з 95 кварталу”.

Пізніше вони звернулися до громадян із проханням приєднатися до збору коштів для 73 батальйону, зокрема для придбання дронів, які значно допоможуть їхній роботі.

Батько Кузьми Скрябіна показав, як зараз виглядає будинок сина
Батько Кузьми Скрябіна показав, як зараз виглядає будинок сина

До слова, нещодавно Ірина Гатун опинилася в скандалі через роль у виставі “Дівчина зі Скадовська”. Сюжет номера розповідав про жінку, що завітала на Закарпаття. Спілкуючись з місцевим мешканцем, вона змінювала українські слова, тоді як житель Закарпаття спілкувався правильно.

На цю виставу негативно відреагував сам мер Скадовська, якому не сподобалась ідея таким чином показати мешканців міста. Крім того, зараз це місто окуповане, і такі жарти чоловік сприйняв як невдалі. Хоча частина жителів міста російськомовна, вони добре розуміють рідну мову.

Батько Кузьми Скрябіна показав, як зараз виглядає будинок сина
Батько Кузьми Скрябіна показав, як зараз виглядає будинок сина

Згодом Ірина попросила вибачення перед тими, кого її слова образили. Після цього також перепросила команда “Квартал 95”. Актор, який грав жителя Закарпаття, також висловив своє вибачення, але чоловіка було додано в базу “Миротворець”. Крім того, анулювали постанову, в якій Ірина мала брати участь.

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року, потрапивши в ДТП на Дніпропетровщині. Артиста поховали на Брюховецькому кладовищі, що на Львівщині.

Популярне

Схожі статті

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.